. Αγχωτική νίκη για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας


Αγχώθηκε και άγχωσε τον κόσμο του που έδωσε «βροντερό παρών» στο ΣΕΦ αλλά ακόμα και έτσι, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει την Κάχα Λαμποράλ 85-81 στην πρεμιέρα του στον 3ο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Ο Πολωνός Ματσέι Λάμπε… έλαμψε (18π) και παραλίγο να κάνει αδιόρθωτη ζημιά στον πρωταθλητή Ευρώπης αλλά εκείνος έδειξε αντανακλαστικά.

Με τους Σπανούλη και Άντιτς να δίνουν υπερπολύτιμες λύσεις στο τέλος, η ομάδα του Μπαρτζώκα κατάφερε να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα δείχνοντας όμως ότι έχει ακόμα πολλά πράγματα να διορθώσει.

Τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και ειδικά στην αμυντική του λειτουργία, είναι σίγουρα ένα κομμάτι που ο Ολυμπιακός θέλει δουλειά. Σήμερα στο ΣΕΦ, αυτό λίγο ήθελε να του κοστίσει ακριβά. 

Ο Λάμπε έγινε στην πορεία του αγώνα μείζον πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά που κοντά στο καλάθι είχε σαφές πρόβλημα να αντιμετωπίσει τα «ψηλά σχήματα» του Ιβάνοβιτς.

Επιθετικά, οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν πολύ σωστά τα ποσταρίσματα του Πρίντεζη (17 π) αλλά και του Περπέρογλου (14π) με τον τελευταίο να δίνει πολύτιμες λύσεις και από την γραμμή των τριών πόντων. 

Ιδιαίτερα αποτελεσματικός και ο Άντιτς, ειδικά στα τελευταία λεπτά, βοήθησε να… ξεπεραστεί το περίεργο παιχνίδι των Ισπανών και να έρθει η πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.