..Οι απατεωνιές του Τσίπρα... Τελικά αποδεικνύεται ότι όλα ήταν στημένα για να φέρει το αριστερό μνημόνιο

Από ΔΕΘ σε ΔΕΘ έχει και ένα καινούργιο παραμύθι να πλασάρει ο Τσίπρας. Πέρσι ήταν με το υποτιθέμενο πρόγραμμα των 100 ημερών που υποσχέθηκε και το μετέθεσε στις καλένδες αντικαθιστώντας το με το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο. 

Τώρα υπόσχεται ανάπτυξη και μάλιστα καταπολέμηση της ανεργίας και ζητάει δεύτερη ευκαιρία για να μη σβήσει η ελπίδα! Ισχυρίστηκε κιόλας ότι θα φέρει και 300 χιλιάδες θέσεις εργασίας όταν η ανεργία για πρώτη φορά επί των ημερών του αυξήθηκε μεσούσης της τουριστικής περιόδου τον Ιούλιο. Και πως θα φέρει την ανάπτυξη όταν σ’ αυτά που είπε πως είναι ανοιχτά για πα... περισσότερα »

.Δεκαεννέα κόμματα και πέντε συνασπισμοί κατέθεσαν αιτήσεις στον Άρειο Πάγο για τις εκλογές

Δεκαεννέα κόμματα και πέντε συνασπισμοί κομμάτων κατέθεσαν δηλώσεις στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκειμένου να διεκδικήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου είναι το αρμόδιο για να ανάψει το πράσινο φως για την νομιμοποίηση των κομμάτων και των συνασπισμών ώστε να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές καθώς θα προβεί στην επίσημη ανακήρυξη τους. 

Συγκεκριμένα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής τα εξής κόμματα: *1)* Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς - ΣΥΡΙΖΑ (Αλέξης Τσίπρας), *2)* Νέα Δημοκρατία - Ν.Δ. (Ευά... περισσότερα »

.ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Εξέπεμψε την εικόνα του πρόωρα παλαιού

Την εικόνα του πρόωρα παλαιού εξέπεμψε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ για τη συνέντευξη του στη ΔΕΘ, προσθέτοντας ότι τα όσα είπε είναι αοριστίες και επαναλήψεις των παλαιών διακηρύξεων.

«Πεισματική εμμονή στην αυταπάτη της αυτοδυναμίας. Αυτή ήταν η σημερινή "εικόνα"" του κ. Τσίπρα. 

Συνεχίζει την σκιαμαχία του δικομματισμού», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι «πιστεύει ότι για μια ακόμη φορά μέσα από την άρνηση της πραγματικότητας, θα καταφέρει να αποκρύψει την τραγική αποτυχία του στην διακυβέρνηση της χώρας και να εγκλωβίσει και πάλι τους πολίτες. Πήρε την γομολάστιχα, έσβησε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και στην θέση του έκανε copy paste παλαιά προγράμματα πολλών κομμάτων».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.