.«Ντριν, υπουργέ τηλέφωνο από τον Κορυδαλλό»

H απόφαση της Δικαιοσύνης να διατάξει έρευνα για τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, αλλά και τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως είναι η εξέλιξη μιας βρόμικης υπόθεσης. Οι δικαστές ορθώς έπραξαν και ανακοίνωσαν προκαταρκτική, όμως, πολύ φοβούμαστε ότι είναι μια διαδικασία συνηθισμένη κάθε φορά που πρέπει να μπει μια υπόθεση κάτω από το χαλί. Να καθυστερήσει η έρευνα, να ξεχαστεί από την κοινή γνώμη και να «εξατμιστεί» ώστε να μη μείνει ούτε σκιά για τον υπουργό Άμυνας. Πολλές φορές στο παρελθόν μια σοβαρή υπόθεση οδηγήθηκε σε μια ανούσια έρευνα που τελικά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα, αντιθέτως αθώωσε εκ των προτέρων τους ενόχους.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τη Δικαιοσύνη διότι το ζήτημα είναι πρωτίστως πολιτικό και ηθικό. Κι επειδή για το δεύτερο δεν φημίζεται η κυβέρνηση τότε θα πρέπει να το δούμε πολιτικά.
Υπό το πρίσμα αυτό μια δήλωση σαν αυτή που έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλύπτοντας πλήρως τον Καμμένο, δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό και θα πουλήσουν και τη μάνα τους προκειμένου να μην χάσουν την εξουσία και την κουτάλα.
«Έπραξε ό,τι θα έπραττε οποιοσδήποτε πολίτης. Ενημέρωσε τον θεσμικά αρμόδιο που ενημέρωσε την εισαγγελία». Τάδε έφη Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ΣΚΑΙ. Δηλαδή θα πρέπει να δώσουμε και παράσημο στον Καμμένο ή καλύτερα να τον προτείνουμε για βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών. Τον πήρε ένας εγκληματίας τηλέφωνο, καταδικασμένος σε ισόβια για τόνους ηρωίνης, είπαν πράγματα που δεν ξέρουμε, υπήρξε διάλογος που αποδείκνυε ότι δεν ήταν μια απλή… σχέση κι όλα αυτά θεωρούνται φυσιολογικά.
Και μάλιστα η κυβέρνηση λέει πως όλα αυτά είναι πράξεις που θα έκανε κάθε πολίτης. Επειδή φέρεται να πήγε ο Καμμένος στον εισαγγελέα. Αυτή είναι η επικοινωνιακή στρατηγική της κυβέρνησης για το μείζον αυτό θέμα. Και να μας το θυμηθείτε θα περάσει η στρατηγική και ο κόσμος σε λίγο καιρό θα λέει «τι καλό παιδί αυτός ο Πάνος, αμέσως πήγε στον εισαγγελέα για να καταγγείλει τις συνομιλίες».
Καμιά απάντηση βρε παιδιά στις καταγγελίες για συναλλαγή προκειμένου να ενοχοποιηθεί ένας επιχειρηματίας που μπορεί να είναι ένοχος ή αθώος; Καμιά απάντηση στο πώς ένας ισοβίτης έχει νταραβέρια με τον υπουργό Άμυνας;
Έστω μια απάντηση θα δώσει κανείς πώς είναι δυνατόν να θεωρείται «νομοταγής πολίτης» κάποιος που τη μέρα το παίζει υπουργός και τη νύχτα τηλεφωνητής του υποκόσμου;

Όχι, το ξαναλέμε. Η υπόθεση δεν είναι απλή και έχει πολλές ουρές. Το σίγουρο είναι ότι ο Πάνος Καμμένος από εδώ και πέρα θα κάνει καταγγελίες στη Βουλή και θα υβρίζει τους πάντες και από κάτω θα του φωνάζουν: «Ντριν, υπουργέ τηλέφωνο από τον Κορυδαλλό» και θα σωπαίνει. Μόνο ο κακόμοιρος ο Τζανακόπουλος έμεινε να τον υποστηρίζει.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.