.Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου... Η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να βγει στο δρόμο

Η απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να βγει στο δρόμο και να ζητήσει από τον αστυνομικό διευθυντή, επικεφαλής των μέτρων τάξης κατά τη χθεσινή πορεία, εξηγήσεις για τις κλούβες προκάλεσε νέες αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Υπουργοί και βουλευτές δεν μπόρεσαν αυτή τη φορά να κρύψουν την οργή και την αγανάκτησή τους για τις πρωτοφανείς σκηνές που δημιουργεί και είναι πάντοτε πρωταγωνίστρια η Πρόεδρος της Βουλής. 

Μάλιστα μετά και την αποκάλυψη πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άσκησε σκληρή κριτική στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις κινήσεις της και την κατηγόρησε ότι βάζει προσκόμματα στην προ... περισσότερα »

.Δανειστές: Λύστε το συνταξιοδοτικό και στα άλλα θέματα θα προσφέρουμε επιείκεια

Οι πιστωτές της Ελλάδας ζητούν τώρα τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού προγράμματος και θέτουν το συγκεκριμένο ζήτημα ως ύψιστη προτεραιότητα, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα σε άλλα θέματα. 

Αυτό αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του Bloomberg, σημειώνοντας πως αυτή η εξέλιξη σημειώθηκε κατά τη συνάντηση των Ελλήνων διαπραγματευτών με το Brussels Group την Τετάρτη, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα. 

Αυτό αναφέρουν δύο υπάλληλοι που βρίσκονται κοντά στις συνομιλίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν ο Τσίπρας προσφέρει επαρκείς δεσμεύσεις για την αναμόρφωση του συνταξι... περισσότερα »

.Σενάρια από την Süddeutsche Zeitung για παράταση του Μνημονίου μέχρι το Φθινόπωρο με αντάλλαγμα 4 δις

Στην αποκάλυψη ότι η ΕΕ εξετάζει την επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος διάσωσης για την Ελλάδα έως το φθινόπωρο προχωρά η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόφαση αναμένεται, μάλιστα, να ληφθεί πριν τη σύνοδο των G7 τον Ιούνιο. *

Το ίδιο σχέδιο προβλέπει την εκταμίευση περίπου 4 δισ. ευρώ από τα κράτη-μέλη αλλά σε αντάλλαγμα η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να δεχθεί ορισμένους από τους όρους του τρέχοντος προγράμματος όπως η αναμόρφωση του ΦΠΑ.* 

*Όπως δηλώνει στη γερμανική εφημερίδα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Eurogroup αυτή θεωρείται ως «η καλύτ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.