.Ο «βομβιστής» και η θέση της κυβέρνησης

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

 *Οταν ήταν *διευθυντής της καλής εφημερίδας «Αυγή», πίστευα ότι δεν ήταν καλός δημοσιογράφος. Μία φορά που αναγκάστηκα να του τηλεφωνήσω επειδή δύο εξωτερικοί αρθρογράφοι της εφημερίδας με έβριζαν για τη στάση μου απέναντι στο φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν, αντιλήφθηκα ότι είχε τη δεοντολογία γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια. 

*Από κομματικός *δημοσιογράφος έγινε βουλευτής και υπουργός με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στο τέλος θα πληρώσει πολύ ακριβά τον Νίκο Φίλη. Παρακολουθώντας τον από μακριά, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν μόνο κακός δημοσιογράφος, ... περισσότερα »

.Η ώρα του Πανούση

*Αυτήν *τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά. Ούτε με τον Φίλη έχουμε να κάνουμε, ούτε με τον Φλαμπουράρη, ούτε με τον Κατρούγκαλο. 

Και κυρίως δεν έχουμε να κάνουμε με καμιά από τις γνωστές μεγαλοστομίες τους με τις οποίες πασχίζουν να συγκαλύψουν την προφανέστατη ανικανότητά τους να μοιράσουν έστω και δύο γαϊδάρων άχυρα. 

*Η δημόσια* αναφορά τού μέχρι πρότινος υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση σε σχέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία είναι τυπικά τουλάχιστον η σοβαρότερη καταγγελία που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από πολιτικό. Υπό την προϋπόθεση, φυσικά, ότι είναι βάσιμ...περισσότερα »

.Εθνική ακτινογραφία

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ 

Αυτό τον καιρό ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ποιοι είμαστε – από τον πρωθυπουργό που ίσως γνωρίζει για πρώτη φορά τις πραγματικές δυναμικές της πολιτικής, της οικονομίας και της κοινωνίας, έως τον πολίτη που στριμώχνεται μεταξύ αυξανόμενων φόρων και στερήσεων.

 Το μονιμότερο στοιχείο στη δημόσια ζωή πλέον είναι οι ατελείωτες συζητήσεις με εταίρους και δανειστές για να υιοθετήσουμε «προαπαιτούμενα» και να «πάρουμε τη δόση» – σαν να έχουμε εθιστεί όχι μόνο στα δάνεια αλλά και στη διαδικασία των δύστοκων διαπραγματεύσεων. Κατά τα άλλα, όλα είναι ρευστά, και όλα τα π... περισσότερα »

.Eurogroup: Στον αέρα η δόση των 2 δισ. ευρώ -Ολες οι εξελίξεις

Eνα ακόμη Eurogroup στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται ξανά η Ελλάδα ξεκίνησε πριν από λίγο. Συμφωνία για τους πλειστηριασμούς οι οποίοι αποτελούν και το μεγαλύτερο αγκάθι δεν υπάρχει και όπως φάνηκε και από τις δηλώσει του ΥΠΟΙΚ κατά τις αφίξεις τους το Eurogroup δεν πρόκειται να ανάψει σήμερα πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης, παραπέμποντας για αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Διαβάστε live όλες τις εξελίξεις: *16:46 Κάζιμιρ: 

Πάλι είμαστε πίσω στο πρόγραμμα* Αν και σημείωσε ότι πρόσφατα υπήρχαν καλά νέα για την Ελλάδα, ο Πίτερ Κάζιμιρ δεν απέφυγε να υπογραμμίσει ότι ξανά σημε...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.