.Ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα με επιβλητική εμφάνιση

Mία εμφάνιση βγαλμένη μέσα από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του έκανε μέσα στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο παιχνίδι της σειρά των πλέι-οφ της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, και επικράτησε με 76-63 και «έσπασε» την έδρα των Καταλανών, παίρνοντας στα χέρια του πλέον την υπόθεση πρόκριση. 

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν ψυχωμένοι, «πνίγοντας» με την εξαιρετική τους άμυνα τα αστέρια της Μπαρτσελόνα, που σε αντίθεση με το πρώτο ματς δεν έβρισκαν εύκολα καλάθια, ενώ είχαν απέναντί τους έναν καταπληκτικό Γιάννη Πρίντεζη, που έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ, συμβάλλοντας τα μέγ... περισσότερα »

.Βενιζέλος για πολυνομοσχέδιο Παιδείας: Επικίνδυνος αναχρονισμός που υπονομεύει την προοπτική των παιδιών μας

Σφοδρή κριτική στη κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας άσκησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνο αναχρονισμό που υπονομεύει την προοπτική των παιδιών». 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε δήλωσή του επισημαίνει τον κίνδυνο που υπάρχει για την ελληνική εκπαίδευση, να μείνει εκτός διεθνών εξελίξεων. 

«Είναι κρίμα για το μέλλον του τόπου το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θέτει στο στόχαστρο της κάθε μετρό εκσυγχρονισμού, αξιοκρατίας και αριστείας στα πανεπιστήμια και γενικότερα στο χώρο της εκπαίδευσης», αναφέρει αρχικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνεχίζει: ...περισσότερα »

.Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της κατάληψης της πρυτανείας

Τα ευαίσθητα αντανακλαστικά μεγάλης μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η επέμβαση της αστυνομίας στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να λήξει η 19 ημερών κατάληψη από αντιεξουσιαστές. Η απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, δέχθηκε σφοδρά «φίλια» πυρά από κομματικά στελέχη, βουλευτές και την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι ο κ. Πανούσης λειτούργησε υπό την πίεση συντηρητικών δυνάμεων αλλά και των ΜΜΕ, κάνουν λόγο για παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου, ενώ κάποιοι ζήτησαν ακόμη και την παραίτησή του από το αξίωμα που κατέχει. Στελέχη του Τμήμα... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.