.Οπλο εκβιασμού της Κύπρου το φυσικό αέριο της ΑΟΖ της!

Κόντεψε να πνιγεί ο οικοδεσπότης, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού, στο γεύμα εργασίας που διοργάνωσε με προσκεκλημένους τους 36 πρεσβευτές που εκπροσωπούν τις χώρες τους στη Λευκωσία, όταν άνοιξε το στόμα του ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζον Κένινγκ! 

Γιατί αποσύρατε το θέμα του φυσικού αερίου από τις διακοινοτικές συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού, ήταν το πνεύμα της παρέμβασης του Αμερικανού πρεσβευτή. Με διπλωματικό τρόπο, απαίτησε να συμπεριληφθεί το φυσικό αέριο στις διακοινοτικές συνομιλίες, γιατί οι Τουρκοκύπριοι, είπε και εννοούσε την Τουρκία, θέλουν οπωσδήποτ... περισσότερα »

.Το σχέδιο Ντράγκι

*Συνεχίζεται* και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει προοπτική οποιασδήποτε άλλης εξέλιξης στη μόνιμη πια αντιπαλότητα ανάμεσα στο σχέδιο Ντράγκι για την ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία και την επίτευξη αναπτυξιακών ρυθμών και στις επιδιώξεις της Γερμανίας και των συνοδοιπόρων της για διατήρηση του δόγματος της σκληρής λιτότητας και της αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής. 

*Το βέβαιο* και το αισιόδοξο είναι ότι οι αντιδράσεις του Βερολίνου δεν αποδεικνύονται αρκετές για ν' ακυρώσουν τη διακηρυγμένη πολιτική του κεντρικού τραπεζίτη. Αντίθετα δίνουν την εντύπωση ότι ενισχύουν την απ... περισσότερα »

.Reuters: Τρεις επιλογές για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα

Τις τρεις επιλογές για το τι θα συμβεί μετά την έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα βοήθειας, τις οποίες θα εξετάσουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters σε αποκλειστικό του δημοσίευμα. Η ελληνική κυβέρνηση, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο έχει διακινδυνεύσει την έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο ένα χρόνο νωρίτερα

. Μία κίνηση που όπως σημειώνει θα ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους. Η οποία όμως έχει ήδη ταρακουνήσει τις αγορές. Και οι τρεις επιλογές που θα συζητηθούν περιλαμβάνουν ένα οικονομικό μαξιλάρι , με την αξιοποίηση του μαξιλα... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.