.Αγώνας δρόμου στη μνήμη του Λαμπράκη

Η πρώτη αθλητική διοργάνωση στο Δήμο μας από τη νέα διοίκηση είναι ένας λαϊκός δρόμος 6 χιλιομέτρων-παράλληλα με άλλους δύο, 600 μέτρων και 1000 μέτρων για παιδιά-που είναι αφιερωμένος στον αγωνιστή της Ειρήνης και αθλητή Γρηγόρη Λαμπράκη την Κυριακή 2 Νοεμβρίου. 

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού δίνει με τον τρόπο αυτό το στίγμα του για τον μαζικό αθλητισμό στην πόλη μας Η συμμετοχή Οι αγώνες οργανώνονται Η πρώτη αθλητική διοργάνωση στο Δήμο μας από τη νέα διοίκηση είναι ένας λαϊκός δρόμος 6 χιλιομέτρων-παράλληλα με άλλους δύο, 600 μέτρων και 1000 μέτρων για παιδιά-που είναι αφιερ... περισσότερα »

.Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός

Δεν βλεπόταν… Ούτε το ματς, ούτε ο Ολυμπιακός. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα και έμειναν στο 0-0, με τον Ηλία Σπάθα να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή. 

Με την άδικη αποβολή του Μάσα στο 43’ που άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο και με τις αποφάσεις τόσο του ίδιου, όσο και των βοηθών του, που προκάλεσαν αρκετές φορές τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Αρκάδων. 

Ο Μήτρογλου τις καλύτερες ευκαιρίες των Πειραιωτών, με τον Μίτσελ να μοιάζει απογοητευμένος με την συνολική εμφάνιση των παικτών. 

Αποδοκιμασίες στο φινάλε από την εξέδρα και ένταση ανάμεσα σε Μιλιβόγεβιτς και Μπαράλες.

.Η «δίψα εξουσίας» γεννά παρεξηγήσεις

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και όχι ο νυν βουλευτής, δημοσιογράφος στην ιστορική εφημερίδα της ΕΔΑ, τον οποίο ξεχωρίζω για μια κάποια αίσθηση «αριστερού» χιούμορ, έθεσε, στα σοβαρά, το εξής ερώτημα: «Δεν θεωρείτε σωστό ότι μια νέα πλειοψηφία της Βουλής θα διορίσει καινούργιο διοικητή στην Τράπεζα της Ελλάδος, ώστε να συνεργάζεται πρόθυμα με την νέα κυβέρνηση;» Απάντηση δεν πήρε. 

Προφανώς γιατί μάλλον θεώρησαν λογική, αν όχι αυτονόητη, την απάντηση που υπονοούσε ο τηλεοπτικός ρήτορας. Εξάλλου, ο κανόνας στην Ελλάδα είναι ότι η ψήφος στην κάλπη... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.