.Οι επιτελάρχες της ανατροπής

* ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ* 
Οδεύει ένα σύστημα σε διάλυση όταν η πολιτική μάχη δίδεται για λόγους εντυπώσεων, προς εξευμενισμό και ερεθισμό των πολιτών. Αυτό συνέβη κατά την τριήμερη συζήτηση που προηγήθηκε της ψήφου εμπιστοσύνης. 

Το αποτέλεσμα ήταν ότι αντί της συσπειρώσεως της πλειοψηφίας, που ήταν ο στόχος της κυβερνητικής πρωτοβουλίας, άρχισαν οι καταγγελίες για παρακολουθήσεις των τηλεφώνων βουλευτών, για τη διασύνδεση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων με την πολιτική, για απόπειρες εξαγοράς ή εκβιασμού των βουλευτών προκειμένου να επιτευχθεί ή να αποκλεισθεί η εξασφάλιση 180 ψήφων κ...περισσότερα »

.Ο πανικός του Εμπολα

Στους κινδύνους που μας απειλούν και στους φόβους που μας διακατέχουν προστέθηκε πρόσφατα ο ιός Εμπολα. Αυτός δεν αφορά ειδικά τους Ελληνες, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, της Ρωσίας περιλαμβανομένης, τις ΗΠΑ και γενικά όλες τις χώρες που έχουν μία παρουσία στην πολύπαθη Αφρική, είναι πόλοι διακίνησης ανθρώπων και αγαθών, βρίσκονται σε συγκοινωνιακή επικοινωνία, ή είναι σχετικά κοντά στη λεγόμενη «μαύρη» ήπειρο. 
Δυστυχώς, η δική μας ήπειρος έχει όλες τις προδιαγραφές για να κτυπηθεί από τον Εμπολα. Οχι στον βαθμό και στην έκταση που αφανίζονται σήμερα κάποιες αφρικανικές χώρες, καθώς τ...περισσότερα »

.Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26' με τον Μπαράλες και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 35' με τον Μορένο.

.Εθνική συνεννόηση ζήτησε από τα κόμματα και την κοινωνία για τη χώρα ο Φώτης Κουβέλης

Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα στοιχειώδη για τη χώρα ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στην ομιλία του με την οποία άρχισε η συνεδρίαση της νέας Κ.Ε του κόμματος για να εκλέξει τον νέο γραμματέα της και τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή.

«Η απαγκίστρωση από το μνημόνιο δεν μπορεί να υπάρξει με μια υποτιθέμενη εύκολη προσφυγή στις αγορές. Η απαγκίστρωση από το μνημόνιο δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από την κατάργηση του με ένα νόμο. Το λέγαμε και το λέμε χωρίς ταλάντευση. 

Εύκολες και μαγικές λύσεις βεβαίως δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως λύσεις δίκαιες και αποδοτικές. Υπάρχει η ανάγκη και η δυνατότητα μιας ουσιαστικής επαναδιαπραγμάτευσης με τους εταίρους. 

Υπάρχει η ανάγκη και η δυνατότητα για διαφορετικές μεταρρυθμίσεις στα πεδία της εσωτερικής πολιτικής που θα μειώσουν τις ανισότητες και θα εκσυγχρονίσουν τη χώρα», υπογράμμισε και απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος του τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη όλες οι πολιτικές δυνάμεις, στο πλαίσιο μιας εθνικής συνεννόησης, με όλες τις διαφορές και τις αντιθέσεις τους, να συζητήσουν και να διεκδικήσουν την αναδιάρθρωση του χρέους. 

«Πρέπει ταυτόχρονα να διεκδικηθεί ένα ευρωπαϊκό επενδυτικό πρόγραμμα με ενίσχυση των δημοσίων επενδύσεων και παροχή εγγυήσεων και ρευστότητας στην αγορά. 

Η διεκδίκηση αυτή πρέπει να γίνει με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση στο εσωτερικό της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά και απέδωσε την καλλιέργεια της όξυνσης και της πόλωσης στην κυβέρνηση , γιατί, όπως είπε,«επιλέγει να δείξει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν που ακολουθεί» αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ για την ευκολία με την οποία περνάει πάνω από τα ανοιχτά προβλήματα του τόπου και αυτό δεν συνιστά ρεαλιστική προσέγγιση.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.