.Παγώνει το δημοψήφισμα η κυβέρνηση

Παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες η πιθανότητα δημοψηφίσματος φαίνεται πως απομακρύνεται, όπως προέκυψε και από τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με ανώτατο κυβερνητικό αξιωματούχο στο τραπέζι της συνεδρίασης δεν έπεσε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, αλλά ούτε και εκείνο των εκλογών, ενώ, από την κυβέρνηση διαρρέεται αισιοδοξία για συμφωνία μέσα στον Μάιο. 

Στο σημερινό Συμβούλιο έγινε ενημέρωση για τα αποτελέσματα του Eurogroup, τα οποία χαρακτηρίζει ως «αναμενόμενα» η κυβέρνηση και αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη λύση στο ζήτη... περισσότερα »

.Ψαριανός: Υπάρχουν σταλινοφασίστες στην κυβέρνηση

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM, επιτέθηκε στον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά, κατηγορώντας τον πως, αν και λαμπρός ακαδημαϊκός, «τώρα εμφανίζεται ως κομπλεξικός οπαδός της μετριότητας και του σοσιαλφασισμού και ισοπεδωτισμού». 

Κατηγορία που επανέλαβε, λέγοντας πως «αυτή η κυβέρνηση, η ‘’πρώτη φορά αριστερο-δεξιά’’, των Τσιπροκαμμένων, να το πω λίγο άγριο, ότι έχει δείξει δείγματα φασισμού». Επέμεινε δε στον χαρακτηρισμό, αναφέροντας ότι «για τους σταλινοφασίστες δεν είναι βαρύ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.