.Η Φώφη ζήτησε από τον Φρανσουά να συνεχίζει να στηρίζει την Ελλάδα

Να συνεχίσει να στηρίζει την Ελλάδα ζήτησε από τον Γάλλο πρόεδρο *Φρανσουά Ολάντ* η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ *Φώφη Γεννηματά*. Έπειτα από τη συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με τον κ. Ολάντ, ο οποίος επισκέπτεται την χώρα μας, η κυρία Γεννηματά μίλησε για έναν «κορυφαίο Ευρωπαίο Σοσιαλιστή ηγέτη και έναν πολύτιμο φίλο».

 «Είχα την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συναντηθώ σήμερα με τον Φρανσουά Ολάντ και να τον καλωσορίσω στην πατρίδα μας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στο πρόσωπο του, εμείς οι Έλληνες Σοσιαλιστές τιμούμε ένα κορυφαίο Ευρωπαίο Σοσιαλιστή ηγέτη και ένα πολύτιμο φίλο, ο οποίος ε... περισσότερα »

.Ελλάς - Γαλλία Λεηλασία

*Θέμης Τζήμας * 

Ήρθε λοιπόν στην Ελλάδα, ο “φίλος” της χώρας Φρανσουά Ολάντ. Ο “φίλος” που πάτησε πόδι στους Γερμανούς ούτως ώστε να εφαρμοστεί το σχέδιο Σόιμπλε Α' αντί του σχεδίου Σόιμπλε Β', δηλαδή το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο που αλέθει συνολικά κάθε σχεδόν κοινωνική ομάδα, πλην εφοπλιστών, λοιπών μεγάλων κεφαλαιοκρατών και εκείνων των φοροφυγάδων που τυγχάνουν της προστασίας του κουαρτέτου. 

Ένας από τους χειρότερους προέδρους της Γαλλίας, με αποκαρδιωτικές έως καταστροφικές επιδόσεις σχεδόν σε όλους τους κρίσιμους τομείς της γαλλικής πολιτικής, που κέρδισε ορισμένους επικ... περισσότερα »

.«Βόμβα» στη Βουλή: Για μαύρο χρήμα ελέγχονται Φλαμπουράρης-Σταθάκης

Περιθώριο 10 ημερών έχουν 50 – 60 πολιτικά πρόσωπα για να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις για τα πόθεν έσχες τους, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος. 

Η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά μετά την συγκρότησή της και παρέπεμψε τις υποθέσεις Σταθάκη, Φλαμπουράρη, Χαϊκάλη και Μητρόπουλου στους ορκωτούς λογιστές. *

Ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης ελέγχεται για «παράνομο πλουτισμό». Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκε ότι δεν περιέλαβε στο «πόθεν έσχες» του 2012 (χρήση 2011) το ποσό του 1 εκατ. ευρώ και έκανε οικιοθελώς συμπληρωματ... περισσότερα »

.Τέλος στα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας – Θα πληρώσουν όλοι

Σε δραστικές αλλαγές από φέτος στα τέλη κυκλοφορίας θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, προαναγγέλλοντας ότι μπαίνει τέλος στα μηδενικά τέλη.

 Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών το σχέδιο που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση - και εξαιτίας του οποίου θα καθυστερήσει η έκδοση των φετινών τελών - είναι να πληρώσουν όλοι. «Αυτό που εξετάζουμε είναι να επιβαρύνουμε μεγάλα και ακριβά με λίγο παραπάνω από το μηδέν ή το λίγο που είχανε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης στα Παραπολιτικά FM. Μάλιστα ζητήθηκε από τ... περισσότερα »

.31 νέες προσλήψεις ειδικών συμβούλων με μισθό 2.710 ευρώ

Σημερινό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου κάνει λόγο για 31 μετακλητούς υπαλλήλους και συμβούλους οι οποίοι μετά από από απόφαση 5 υπουργών της κυβέρνησης προσλαμβάνονται στα πολιτικά τους γραφεία (με δαπάνη του Κρατικού Προϋπολογισμού) με αμοιβή 2.710 ευρώ κατά μέσο όρο.

 Στο σύνολό τους* οι αμοιβές αυτές φτάνουν στο 1.260.150 ευρώ* για το διάστημα από 23 Σεπτεμβρίου 2015 και όλο το 2016 και θα διατεθούν για τα πρόσωπα που τοποθετούνται στα υπουργεία που μετονομάστηκαν μετά τις τελευταίες εκλογές. Από τον Ελεύθερο Τύπο γίνονται μάλιστα και συγκρίσεις των συγκεκριμένων μισθών με εκείνων... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.