.Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των ναυτικών


Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των ναυτικών, μετά τη νέα 48ωρη απεργία, που εξήγγειλε το πρωί η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων κατέθεσαν πρόταση στην εκτελεστική επιτροπή της ΠΝΟ, να προχωρήσουν οι ναυτικοί σε επίσχεση εργασίας σε όλα τα πλοία των εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα.

Την ίδια ώρα αυξάνονται οι ομάδες περιφρούρησης στα λιμάνια για το ενδεχόμενο που κάποιοι επιχειρήσουν να σπάσουν την απεργία των ναυτεργατών.

Η Διοίκηση της ΠΝΟ με σημερινή της ανακοίνωση μιλά για πλήρη επιτυχία της απεργίας, ενώ κάνει λόγο για συνεχιζόμενη αδιαλλαξία του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου στο μείζον αίτημα των ναυτεργατών για την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου που όπως αναφέρει θα ξεκληρίσει τον κλάδο των ναυτεργατών και όλο το πλέγμα των νομικών κανόνων ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, που τον συγκροτούν.

Η ΠΝΟ αποφάσισε επίσης σήμερα τη σύμπτυξη κοινού μετώπου με εργαζόμενους άλλων κλάδων, οι οποίοι έχουν ήδη ταχθεί στο πλευρό των ναυτεργατών, όπως, τους εργαζόμενους στη ναυτιλία και στον τουρισμό, την Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών, την Ένωση Μονίμων Υπαλλήλων ΟΛΠ, τους Πλοηγούς, τους εργαζόμενους στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και άλλους, τους οποίους καλεί σε κοινή σύσκεψη.

Τα πλοία, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΝΟ θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια από τις 6 αύριο το πρωί (Δευτέρα 4/2) έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης (6/2).

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.