.Ενα... πιστόλι αδειανό

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΨΙΑΣ 

*Ο**ι πρώτοι κλυδωνισμοί *στην κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να μην απειλούν ακόμη θανάσιμα την παραμονή στην εξουσία, αλλά προαναγγέλλουν τα μελλούμενα. 

Το ρήγμα δεν είναι επιφανειακό, αλλά βαθύ, και διατρέχει το σύνολο των στελεχών και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ που σιγά σιγά αρχίζουν να αντιλαμβάνονται το μέγεθος της πολιτικής απάτης. 

Το πρώτο ξεκαθάρισμα του περασμένου καλοκαιριού μπορεί να μην είχε άμεσες εκλογικές συνέπειες για το κόμμα, αφού έστω και με απώλειες ξαναβρέθηκε πρώτο, αλλά τώρα όλα έχουν πάρει άλλη κατεύθυνση. *Πέραν των αριθμών,* που ενίοτε ... περισσότερα »

.Η ώρα του ταμείου

*Μας αρέσουν* σ’ εμάς τους Ελληνες οι μεγάλες κουβέντες. Ή στο μαύρο ή στο άσπρο τα βλέπουμε όλα. Ή στο ναι ή στο όχι. Το γκρίζο και το ίσως που κατά κανόνα απεικονίζουν την πραγματικότητα δεν τα ξέρουμε. 

Και εξαιτίας αυτής της λογικής καλλιεργήθηκε και καλλιεργείται το παραμύθι της παντοδυναμίας του Τσίπρα στην πολιτική ζωή. 

*Oτι είναι *ο ισχυρότερος των υπολοίπων δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Και ίσως και ο μόνος που συγκινεί ακόμη κάποιο τμήμα του εκλογικού σώματος. Αλλά μέχρις εκεί. Τον Γενάρη κέρδισε τις εκλογές με 2.245.978 ψήφους. Τον Σεπτέμβριο τις ξανακέρδισε με 1.925.904...περισσότερα »

.Καταργείται το ΕΚΑΣ , «μαχαίρι» στις πρόωρες συντάξεις – To σχέδιο Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό

*Την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει το ΕΚΑΣ και να κόψει τις προωρες συντάξεις επιβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.* 

Ο κ.Κατρούγκαλος ανέφερε στο υπόμνημά του, ότι το ΕΚΑΣ θα μετατραπεί σε επίδομα αλληλεγγύης υπερηλίκων, ενώ η σταδιακή κατάργηση του θα αρχίσει από το Μάρτιο του 2016, καθώς το 20% των δικαιούχων θα χάσουν το επίδομα μέσω της αυστηροποίησης των εισοδηματικών κριτηρίων. 

Το ασφαλιστικό, που αποτελεί κομβικό θέμα του δεύτερου πακέτου προαπαιτουμένων, πρέπει να προωθηθεί στη Βουλή έως τι... περισσότερα »

.Στο σημείο μηδέν οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας -Η Αγκυρα συγκαλεί εκτάκτως το ΝΑΤΟ

Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους της «πολύ σοβαρό επεισόδιο». Οι σχέσεις των δύο χωρών επιδεινώθηκαν απότομα σήμερα, ενώ αύριο ο Λαβρόφ ακύρωσε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αγκυρα. 

Από την πλευρά της η τουρκική αεροπορία εξήγησε ότι δύο ρωσικά αεροπλάνα παραβίασαν πολλές φορές τον εναέριο χώρο της Τουρκίας πριν ληφθεί η απόφαση να καταρριφθεί το ένα. Αλλά το ρωσικό υπουργείο Αμυνας διαβεβαίωσε ότι το καταρριφθέν Su-24 δεν βγήκε ποτέ από τον εναέριο χώρο της Συρίας και ότι έχει τη δυνατότητα να το αποδείξει.H Αγκυρα πήρε την πρωτοβουλία να συγκαλέσε... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.