.Είστε ο Παναγιώτης ο Λαφαζάνης

Κώστας Γιαννακίδης 
Είστε ο Παναγιώτης ο Λαφαζάνης. Και ο Αλέξης Τσίπρας κάνει το λάθος να σας ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Υπάρχει περίπτωση να μη τη δώσετε; Και με τα δύο χέρια. Αν δεν τη δώσετε, θα πάρετε στην καμπούρα σας την ιστορική μομφή για την ανατροπή της πρώτης αριστερής κυβέρνησης. 

Εντάξει, αυτό δεν σας απασχολεί, διότι η μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν είναι πια αριστερή. Με εκλογές, όμως, εντός τριων εβδομάδων, δεν προλαβαίνετε ούτε πανό να φτιάξετε. Επίσης υπάρχουν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες με βουλευτές που ανησυχούν για την απώλεια της έδρας και του μισθ...περισσότερα »

..Στο Ταμείο, λοιπόν, γατάκια...

Ο ΕΝΦΙΑ είναι πλέον στις προτεραιότητες του υπουργείου Οικονομικών, αφού όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης, ο υπολογισμός του θα ξεκινήσει αμέσως μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. Δεν υπάρχει περιθώριο για τις δηλώσεις για μετά τις 26 Αυγούστου, είπε ο κύριος Αλεξιάδης, 

καθώς θα πρέπει να υπολογιστεί ο φόρος. Υπολογίζουμε μέσα στο Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη το αργότερο, ώστε να πληρωθεί σε πέντε δόσεις, τόνισε ο υπουργός. Τις δηλώσεις αυτές δεν τις έκανε κάποιος υπουργός της... κακής και ανάλγητης κυβέρνησης της ΝΔ. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τις έκανε, δηλαδή του ...περισσότερα »

.Εκταμίευση & μετά ψήφος εμπιστοσύνης-Στο τραπέζι οι εκλογές-Ολα τα σενάρια

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που μόλις ξεκίνησε, καθώς όπως ενημέρωσε το Μέγαρο Μαξίμου, από τις 20 Αυγούστου, μόλις εκταμιευτεί δηλαδή η πρώτη... υποδόση της πρώτης δόσης, ο Αλέξης Τσίπρας συναντά κυβερνητικά στελέχη για να δρομολογήσει εξελίξεις. 

Με φόντο το βαθύ ρήγμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και με σκοπό να φέρει τους βουλευτές του κόμματός του προ των ευθυνών τους, ο πρωθυπουργός ενδέχεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ενώ στο κάδρο μπαίνουν πλέον και οι εκλογές. 

Ο χρόνος τους θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Τα σενάρια πολλά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του Μ...περισσότερα »

.Η εκταμίευση της πρώτης δόσης κρίνει τις εκλογές

Συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την εκταμίευση της πρώτης δόσης από το νέο μνημόνιο από τον ESM, η οποία αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της κυβέρνησης με ορίζοντα την ερχόμενη Πέμπτη. 

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, 20 Αυγούστου, ωριμάζει ομόλογο της ΕΚΤ, το οποίο εάν δεν εκταμιευθεί η δόση από την νέα δανεική σύμβαση, η οποία πέρασε από τη Βουλή μαζί με τα προαπαιτούμενα την περασμένη εβδομάδα, δεν μπορεί να αποπληρωθεί. Στόχος του κυβερνητικού...περισσότερα »

.Μεϊμαράκης: Εκλογές σημαίνουν νέο μνημόνιο

Την ανάγκη να σταματήσει άμεσα η εκλογολογία και να αναλάβει ο πρωθυπουργός πρωτοβουλίες να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό επεσήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εξαπολύοντας παράλληλα πολυεπίπεδη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα. 

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «τακτικιστή» τον κ. Τσίπρα τον οποίο και κατηγόρησε πως επιδιώκει να λύσει ένα εσωκομματικό του πρόβλημα δυναμιτίζοντας την πορεία της χώρας με εκλογές.

 «Σκέφτεται ότι "θα κάνω εκλογές, θα είμαι πάλι πρώτος, θα περιορίσω τους αντάρτες, θα αλλάξω την Κωσταντοπούλου, κι αν βγουν ο... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.