.Απολύθηκαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου Λάρισας οι οποίοι έφεραν πλαστά πτυχία

Περιπτώσεις εργαζομένων που είχαν προσληφθεί με πλαστογραφημένα πτυχία ή άλλα δικαιολογητικά εντοπίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από ελέγχους της αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου.

Όπως προκύπτει μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί έξι υπάλληλοι εκ των οποίων οι τέσσερις απολύθηκαν- προερχόμενοι από το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό- αφού εντοπίστηκαν με πλαστογραφημένα πτυχία ΤΕΙ ή άλλων υγειονομικών σχολών μέσης εκπαίδευσης. Η συνηθέστερη αλλοίωση είναι η αλλαγή του βαθμού προς τα πάνω.

Στις περιπτώσεις αυτές επιβάλλεται σύμφωνα με το νόμο, αυτομάτως απόλυση, ενώ η υπόθεση παραπέμπεται και στον εισαγγελέα.

Ο έλεγχος των φακέλων με τα δικαιολογητικά πρόσληψης συνεχίζεται για όλους τους απασχολουμένους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ενώ θα ακολουθήσει και έλεγχος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

.«Ε, είσαι άσχετος από μπάλα!»

Εξέπληξε με τις απόψεις της γύρω από το ποδόσφαιρο η Αλέκα Παπαρήγα σε πηγαδάκι στο καφενείο της Βουλής. Η συζήτηση πήγε φυσικά στον ημιτελικό Βραζιλία-Γερμανία (1-7) που συγκλόνισε την ποδοσφαιρική υφήλιο.

«Τι πράγμα ήταν αυτό ρε παιδιά; Άφησα για πέντε λεπτά την τηλεόραση και το 2-0 έγινε 5-0» είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες η πρόεδρος της Κ.Ο. του ΚΚΕ και συνέχισε:

«Το μυστικό του χθεσινού αγώνα ήταν η ομοιογένεια, η 11άδα της εθνικής Γερμανίας ήταν ο βασικός κορμός της Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Βραζιλία οι παίκτες μαζεύτηκαν από τα πέρατα του κόσμου, δεν δένουν έτσι οι ομάδες».

Στον έτερο ημιτελικό προέβλεψε νίκη της Ολλανδίας απέναντι στην Αργεντινή, αλλά δεν …σήκωσε κουβέντα για τον Μέσι. «Ε, είσαι άσχετος από μπάλα», είπε σε εκπρόσωπο του Τύπου που ...τόλμησε ν' αναφερθεί στην παρουσία του αρχηγού της Αργεντινής.

.Επί τάπητος τα «κόκκινα» δάνεια και η ρευστότητα

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ήταν ο βασικός άξονας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου. 

«Υπό αυτό το φως συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση του τραπεζικού συστήματος και οι προοπτικές του στη λογική της περαιτέρω ενίσχυσης της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία. Οι συζητήσεις θα είναι πιο συχνές, με στόχο οι τράπεζες με δεδομένη τη σταθεροποίηση των δημοσίων οικονομικών και την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησής ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.