.Ο οδηγός του παραθεριστή!

Ο Αύγουστος μας έφτασε, αγαπητοί φίλοι και φίλες, και ήδη αρκετοί από εσάς κυκλοφορείτε εδώ και μέρες με μια σαγιονάρα πρωί βράδυ σε νησιά, παραθαλάσσια θέρετρα κάθε λογής, λιώνετε σε μπητσόμπαρα (τι κακόγουστη λέξη!), σε κάμπινγκ, αλλά και άλλοι τόσοι επίσης, βράζετε στις πόλεις, παραμένοντες είτε άφραγκοι είτε όχι.

 Όπως και να έχει ιδού μια απόπειρα για έναν οδηγό συμπεριφοράς, μακριά όμως από τους αλήστου μνήμης λάιφ στάιλ οδηγούς σαβουάρ βιβρ, που έγραφε κάποτε ένας δανδής τζες με προπέλα, νοσταλγός του βασιλιά και έβγαζε φράγκα. Ο παρών οδηγός προσφέρεται δωρεάν, καθότι και η ...περισσότερα »

.Λιβύη και Ιράκ όπως Σομαλία;

Η Σομαλία* εδώ και 22 χρόνια έχει διαλυθεί ως κράτος και αν δεν υπήρχαν οι πειρατές στα ανοιχτά της χώρας ως κίνδυνος για την εμπορική ναυτιλία θα είχαμε ξεχάσει και την ύπαρξή της. Δεν μπορεί όμως να συμβεί το ίδιο με τη Λιβύη και το Ιράκ, δύο κράτη που διαλύονται, λόγω της γεωγραφικής τους θέσης. 

Στη μεν Λιβύη αργά ή γρήγορα η Αίγυπτος θα επέμβει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για να σταθεροποιήσει την πλούσια σε κοιτάσματα Κυρηναϊκή αφήνοντας την υπόλοιπη χώρα στην τύχη της. *Στο Ιράκ*, η επέμβαση του Ιράν αλλά και της Τουρκίας είναι αναπόφευκτη, όχι με στόχο τη διαφύλαξη της ε... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.