.Η αλήθεια για τον Τρωικό πόλεμο

Δεν ήταν ακριβώς βέβαιος ο Ησίοδος, αν ο Δίας θέλησε να γίνει ο πόλεμος στην Τροία για να απαλλαγεί από τους ημίθεους και στο εξής να μένουν χωριστά οι θεοί, χωριστά οι θνητοί, ή όλα αυτά ήταν ένα πρόσχημα για να αφανίσει τους ανθρώπους. Στα Κύπρια, η ιδέα φαίνεται να ήταν της Θέμιδας. 

Ο σχολιαστής του Ομήρου λέει ότι ήταν πρόταση του Μώμου, του γιου της Νύχτας που προσωποποιούσε τον φθόνο. Αρκούσε, είπε, στον Δία, να ρίξει ανάμεσα στους ανθρώπους μιαν όμορφη και ποθητή γυναίκα και να παντρέψει την Νηρηίδα Θέτιδα με ένα θνητό. Η Γη θ’ αλάφρωνε από το περίσσιο βάρος που την πίεζε. Ε... περισσότερα »

.Μειώσεις στα χωριά, χαράτσια στις πόλεις με τον ΕΝΦΙΑ


 Νέο αλαλούμ βρίσκεται προ των πυλών με φόντο τον ΕΝΦΙΑ. Μπορεί η κυβέρνηση να έχει δεσμευθεί για παράταση πληρωμής κατά ένα μήνα, ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματούν. 

Και αυτό διότι στο υπουργείο Οικονομικών εκφράζονται φόβοι ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να έρχονται στην επιφάνεια τα μικρά ή μεγάλα λάθη που έχουν γίνει στο σχεδιασμό του φόρου, αλλά και στη συμπλήρωση των δηλώσεων Ε9. 
Η λύση που ετοιμάζουν από το υπουργείο για τις αβελτηρίες στα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για τους 4.000 οικισμούς που καλούνται να πληρώσουν τεράστια ποσά, αφήνει ανοιχτά πολλά προβλήματα. Σε π...περισσότερα »

.Υπέγραψε ο Αφελάι στον Ολυμπιακό

 Την πολυπόθητη για τους «ερυθρόλευκους» υπογραφή του έβαλε ο Ιμπραϊμ Αφελάι το βράδυ του Σαββάτου (9/8) σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για 1+2 χρόνια με την οψιόν ανανέωσης να έχει η ομάδα του Πειραιά. Ο Ολλανδός εξτρέμ μετέβη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Τον Αφελάι υποδέχτηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο διευθύνων σύμβουλός της, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος καλωσόρισε τον Αφελάι στην Ελλάδα και την ομάδα του Πειραιά.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.