.«Άγρια» κόντρα Φλαμπουράρη – Μητσοτάκη

Επίθεση κατά του Αλέκου Φλαμπουράρη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση Φλαμπουράρη, στην επισήμανσή του δεύτερου ότι «ο Υπουργός Οικονομικών είναι επικίνδυνος για τη χώρα»! 

«Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κ. Φλαμπουράρης και ολόκληρη η Κυβέρνηση ότι η χώρα δεν μπορεί να περιμένει την πολιτική ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης της προσαρμογής του στην πραγματικότητα» 

δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ολόκληρη η δήλωση Μητσοτάκη: «Η πιο ανεύθυνη Αξιωμ... περισσότερα »

.Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη με θέμα τις πρωτοβουλίες για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα Μνημόνια, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Επίσης, στη σύσκεψη συζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών που αφορούν τις ήδη διαβιβασθείσες στη Βουλή δικογραφίες που σχετίζονται «με την υπαγωγή της χώρας στην μνημονιακή επιτροπεία αλλά και με ζητήματα που αφορούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για το PSI, την 1η και 2η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος, ο υπουργός αρμόδιος για θέματα διαφθοράς κ. Νικολούδης, ο ΓΓ της Κυβέρνησης κ. Σαγιάς και ο ΓΓ του πρωθυπουργού κ. Τζανακόπουλος.

.Ξεκινούν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες οι συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια

Ολοκληρώθηκε στο Eurogroup η συζήτηση για την Ελλάδα. Την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσουν στις Βρυξέλλες οι συζητήσεις των ελληνικών Αρχών με τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ξεκινάει εντατικά η διαδικασία των τεχνικών διαβουλεύσεων, ενώ απέκλειαν το ενδεχόμενο να μεταβούν τα κλιμάκια των θεσμών στην Αθήνα.

Εξάλλου, οι πηγές σημείωναν ότι το Eurogroup εξέφρασε τη βούλησή του να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας, εάν κριθεί απαραίτητο.

.Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ

 Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε σήμερα το απόγευμα το νομοσχέδιο για την επανίδρυση της ΕΡΤ με τίτλο «Ρυθμίσεις Θεμάτων Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Ανώνυμη Εταιρεία και τροποποίηση του άρθρου 48 του Ν2190-1920». 

Η διάρκεια της διαβούλευσης προσδιορίζεται έως την Πέμπτη στις 10:00.
Μεταξύ άλλων, στο προτεινόμενο νομοσχέδιο, σημειώνεται πως «οι κάθε είδους συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του προσωπικού, το οποίο την 11η Ιουνίου 2013 απασχολείτο στην Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. 

οι οποίες λύθηκαν, καθοιονδήποτε τρόπο, με το άρθρο 3 της υπ' αριθμόν 02/11.6.2013 κοινής Απόφασης του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό (Β' 1414), όπως ισχύει αναβιώνουν από την ημέρα δημοσίευσης του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και θεωρούνται εφ' εξής συμβάσεις που έχουν συναφθεί με την εταιρεία του άρθρου 1 του παρόντος νόμου».

Εξάλλου, ως αντιστάθμισμα για την εκπλήρωση των σκοπών της δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας, επιβάλλεται και εισπράττεται υπέρ της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. ανταποδοτικό τέλος ύψους τριών ευρώ, ενώ στις παραγράφους 1 και 2 του άρθρου 6 του ν.4173/2013 όπου αναφέρεται η φράση «ΝΕΡΙΤ Α.Ε.», αντικαθίσταται ως «Ε.Ρ.Τ. Α.Ε»

Επίσης, συστήνεται «Ειδική Επιτροπή Ελέγχου με σκοπό τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της εκκαθάρισης της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και των θυγατρικών της που καταργήθηκαν με την αριθμ.2/11.6.2013 Κοινή Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, όπως ισχύει».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.