.«Η Γερμανία παίρνει στα χέρια της την ουκρανική κρίση»

Θριαμβευτικοί ήταν οι τόνοι του εξάστηλου τίτλου της δεύτερης σελίδας της γαλλικής εφημερίδας «Λε Μοντ» στο φύλλο της που κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας: «Η Γερμανία παίρνει στα χέρια της την ουκρανική κρίση»! «Η Ανγκελα Μέρκελ επρόκειτο να δεχθεί τους δύο κύριους αντιπάλους του Βίκτορ Γιανουκόβιτς» πληροφορούσε τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες της ο επίσης εξάστηλος υπότιτλος, καθώς η εφημερίδα είχε τυπωθεί δύο - τρεις ώρες πριν πραγματοποιηθεί η συνάντηση.
 Η ανταπόκριση της γερμανικής εφημερίδας από το Βερολίνο άρχιζε διθυραμβικά: «Η θέληση της Γερμανίας να επιβεβαιωθεί ... περισσότερα »

.«Όσοι πιστεύουν ότι αύριο σκίζουν το Μνημόνιο, να επιλέξουν την επιστροφή στη δραχμή»

«Εγώ δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο, ούτε μεσοπρόθεσμα, ούτε εφαρμοστικούς νόμους, αλλά αν κάποιοι πιστεύουν ότι αύριο σκίζουν το Μνημόνιο, καλύτερα να επιλέξουν το plan B, την επιστροφή στη δραχμή», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, κατά την επίσκεψη του στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης. 

Χαρακτήρισε «λάθος» την άποψη ότι δεν θα μας έδιωχναν από το ευρώ, διότι θα κατέρρεε η Ευρωζώνη και τόνισε πως η ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην κυβέρνηση συνεργασίας αναλαμβάνοντας την πατριωτική της ευθύνη, επειδή η Ελλάδα είχε χρεοκοπήσει ουσιαστικά και υπήρχε ο κίνδυνος να χρεοκοπήσει κα... περισσότερα »

.Πάνω από 10 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για τη «μαύρη» εργασία

Πρόστιμα συνολικού ύψους 10.839.987 ευρώ επιβλήθηκαν σε επιχειρήσεις στη διάρκεια ελέγχων για αδήλωτη εργασία, κατά την περίοδο από 15 Σεπτεμβρίου 2013 έως 31 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για τον έλεγχο της αδήλωτης εργασίας, ελέγχθηκαν 7.878 επιχειρήσεις στο σύνολο των κλάδων της οικονομίας και σε σύνολο 49.126 εργαζομένων βρέθηκαν αδήλωτοι οι 1.063. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τις 15 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά για την αδήλωτη εργασία, φτάνουν πλέον τα 10.839.987 ευρώ.


Με αφορμή τα αποτελέσματα που προκύπτουν από το Επιχειρησιακό Σχέδιο «ΑΡΤΕΜΙΣ» για την καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι «η οργανωμένη και συστηματική προσπάθεια του υπουργείου μας για την καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση».

.Το Facebook εξαγόρασε την εφαρμογή WhatsApp έναντι 16 δισ. δολαρίων

Το μεγάλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της instant messaging εφαρμογής WhatsApp, έναντι αντιτίμου που φτάνει τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια, που είναι το πλέον υψηλό κόστος εξαγοράς στην ιστορία του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο, το οποίο μόλις γιόρτασε την 10η επέτειο από την ίδρυσή του.

Από το συνολικό ποσό, τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια θα πρέπει να καταβληθούν σε μετρητά και τα υπόλοιπα 12 δισεκατομμύρια θα δοθούν μερισματικά σε μετοχές του Facebook. Το κοινωνικό δίκτυο σχεδιάζει επίσης να καταβάλει 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές στους ιδρυτές και τους υπαλλήλους του WhatsApp σε μια περίοδο τεσσάρων ετών μετά το κλείσιμο της επιχείρησης.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.