.Θεατρική Παράσταση “ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ” του Κώστα Ταχτσή απο το Θεατρικό Εργαστήρι “CARPE DIEM”

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου *«CARPE* *DIEM»* παρουσιάζει την παράσταση *«Τρίτο Στεφάνι»* του Κώστα Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν από *30 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου 2014 στις 9.30μμ,* στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, δ/νση: Γ. Ζωγράφου 7, (είσοδος από πλ. Αγ. Γεωργίου), με *ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ* Το *Τρίτο Στεφάνι*, ένα από τα σημαντικότερα νεοελληνικά μυθιστορήματα, σκιαγραφεί με πρωτόγνωρο για την εποχή του τρόπο ένα κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας μέσα από τους παράλληλους μο... περισσότερα »

.«Πέρασε» ως έχει το νομοσχέδιο για την ψήφισή του στην Ολομέλεια!...

Με τις ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και την στήριξη ΑΝΕΛ και Ανεξάρτητων Βουλευτών στα άρθρα 81 και 82, το νομοσχέδιο για την «Αγιά Σοφιά» προωθείται για να γίνει νόμος του Κράτους 

Η ουσία για την ΑΕΚ στην σημερινή τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, ήταν να επικυρωθεί η ολοκλήρωση της επεξεργασίας του νομοσχεδίου για την «Αγιά Σοφιά» χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και να προωθηθεί ως έχει στην Ολομέλεια προς ψήφιση. Και αυτό συνέβη. 

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση, με το νομοσχέδιο να υπερψηφίζεται. Υπέρ ψήφισαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ενώ τα ά... περισσότερα »

.Ο. Κεφαλογιάννη: Οι ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό

 «Ο τουρισμός τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας. Οι ακραίες απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην ομαλή λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων.

Μπορεί να βλάψουν τον τουρισμό και τη φήμη της χώρας στο εξωτερικό» τονίζει σε ανακοίνωση της η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη. 

«Κανείς δεν θέλει να επαναληφθούν δυσάρεστες εικόνες του παρελθόντος που δυσφημίζουν την Ελλάδα» επισημαίνει και προσθέτει: «Οι περιστάσεις απαιτούν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ώστε να διαφυλάξουμε το τουριστικό μας προϊόν, να προστατευτούν οι χιλιάδες οικογένειες που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο, να μην πληγωθεί η ελληνική οικονομία».  

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ξενοδόχοι σε πρόσφατη εκδήλωση, δια στόματος του πρόεδρου της ΠΟΞ Γιάννη Ρέτσου, είχαν επισημάνει ότι απεργία της ΔΕΗ στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου θα ήταν καταστροφή για τον τουρισμό.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.