.Όταν ο Τζιτζικώστας καλούσε την Χρυσή Αυγή στην παρέλαση και παρομοίαζε το ΠΑΣΟΚ με εγκληματική οργάνωση

*Ήταν η απειρία του, η έλλειψη πολιτικής κρίσης ή μήπως μια ακραία δεξιά αντίληψή του, μια διάθεση να φλερτάρει με την Χρυσή Αυγή και τις ψήφους της;* 

Ένα ξεχασμένο περιστατικό τον Οκτώβρη του 2013, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Α. Τζιτζικώστα, μετά την δολοφονία Φύσσα και τις συλλήψεις των χρυσαυγιτών είχε δημιουργήσει ερωτηματικά που δεν απαντήθηκαν. 

Σήμερα, η τότε στάση του επανεξετάζεται μιας και ο ίδιος διεκδικεί το κορυφαίο αξίωμα της συντηρητικής παράταξης. Και το ερώτημα που τίθεται αν όσα συνέβησαν τότε αποτέλεσαν ένα προσωπικό λάθος για το οποίο μετάνιωσε ή όχι…. *Το χρονικ... περισσότερα »

.Μαλλιά κουβάρια» στη ΝΔ! Ο Βαγγέλας μπούκαρε στην Επιτροπή και «τα έχωσε» πάλι στον Παπαμιμίκο…

*Μόνο ως ευτράπελα μπορούν να εκληφθούν όσα συμβαίνουν στη ΝΔ με τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης…

 Χαμός έγινε και πάλι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, με τον Βαγγέλα να μπαίνει στην ΚΕΦΕ, που συνεδρίαζε και να επιτίθεται στον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο για την υπό εξέλιξη εσωκομματική διαδικασία. 

Όπως είπε σχετικά ο Μεϊμαράκης σε δημοσιογράφους: «Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδ... περισσότερα »

.ΥΠΟΙΚ: Αυξήθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου -Εφτασαν τα 5,1 δισ. ευρώ

Επί τα χείρω διαμορφώθηκε η εικόνα των οφειλών του Δημοσίου, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. 

Συγκεκριμένα, στα 5,1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του κράτους προς ιδιώτες στο τέλος Αυγούστου, έναντι 4,955 δισ. ευρώ έναν μήνα πριν, σύμφωνα με τα στοιχεία Γενικής Κυβέρνησης που ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ.

 Η αύξηση στα «φέσια» προκύπτει κυρίως από εκκρεμείς δαπάνες του ΕΟΠΥΥ και των νοσοκομείων. Στο ποσό προστίθενται και εκκρεμείς επιστροφές φόρων 809 εκατ. ευρώ έως τέλος Αυγούστου (από 781 εκατ. ευ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.