.Επιστρέφουν οι εκδρομείς

Με άστατο καιρό και ασθενείς τοπικές βροχές η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Ελαφρώς αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στα ρεύματα εισόδου στις εθνικές οδούς ενώ από τις 15.00 τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας για τη διευκόλυνση των οδηγών. Ως τις 10 το βράδυ θα απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
Αύριο, Τρίτη του Πάσχα, η απαγόρευση θα ισχύσει από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Μειωμένη κατά περίπου 10% ήταν συνολικά η έξοδος των Αθηναίων φέτος σε σύγκριση με πέρυσι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Τροχαίας.

.«Μια εποχή που δεν πρέπει να ξαναζήσει ποτέ ο ελληνικός λαός»

«Η μαύρη επέτειος της 21ης Απριλίου επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη να αποδοθεί στη μεταπολίτευση η σημασία που της αξίζει και να διαφυλαχθεί η δημοκρατική περιουσία του αγώνα υπέρ του κοινοβουλευτισμού», σημειώνει η Δημοκρατική Αριστερά για τη σημερινή επέτειο της 21ης Απριλίου 1967. 

«Ειδικά σήμερα που τα νεοναζιστικά μορφώματα προκαλούν τη δημοκρατική κοινή γνώμη, οι μαύρες μνήμες της χούντας μπορούν και πρέπει να μεταφερθούν στη νέα γενιά ως η ανάμνηση μιας εποχής που δεν πρέπει να ξαναζήσει ποτέ ο ελληνικός λαός», καταλήγει η ανακοίνωση.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.