.Τρικυμία εν κρανίω από τον πρωθυπουργό

Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας τα έχει χαμένα. Σήμερα από το βήμα της βουλής απείλησε τους δικούς του με εκλογές, τους πολιτικούς αντιπάλους του με προανακριτικές επιτροπές, στοχοποίησε τον Στουρνάρα, ζητώντας εμμέσως και παραιτήσεις, κρύφτηκε πίσω από τα πεπραγμένα των παλιότερων κυβερνήσεων 

για να δικαιολογήσει διορισμούς ημετέρων της σημερινής κυβέρνησης και ύμνησε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή για την ένταξη στην ΕΟΚ και τον Κώστα Σημίτη για την ΟΝΕ! Στo σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί λέει ο λαός και ταιριάζει γάντι στα όσα είπε σήμερα ο Τσίπρας σε όλα τα επίπεδα της πολιτ... περισσότερα »

.Σουλτς: Καλά θα κάνει η Ελλάδα να αποδεχθεί τις προτάσεις

*Έκκληση στην Αθήνα να αποδεχθεί τις προτάσεις των ευρωπαίων εταίρων κάνει ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς*. Ο σοσιαλδημοκράτης Μάρτιν Σουλτς, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ήταν από τους πρώτους που επισκέφθηκαν την Αθήνα λίγες μέρες μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου. 

Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν πολλές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και στελέχη της νέας κυβέρνησης. Ο Γερμανός πολιτικός συμμετείχε με πολλές παρεμβάσεις στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων χωρίς να εγκαταλείπει την ελπίδα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να ... περισσότερα »

.Αυτά είναι τα 14 μέτρα που «κλειδώνουν» τον συμβιβασμό

Μετά από 100 ημέρες διαπραγματεύσεων, η κυβέρνηση αποφάσισε να αποδεχθεί ότι γίνεται αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και ότι κάποιες «κόκκινες γραμμές» καταργούνται. Υποχωρήσεις έκαναν από την πλευρά τους και οι εταίροι και έτσι μάλλον βρέθηκε η χρυσή τομή σε ζητήματα όπως τα εργασιακά, το ασφαλιστικό και οι φόροι όπως ο ΦΠΑ και ο ΕΝΦΙΑ.

 14 βασικά μέτρα «κλειδώνουν» ήδη στο τραπέζι του Brussels Group και *γίνονται το διαβατήριο για την πρώτη ανάσα ρευστότητας* προς την Αθήνα. Τα μέτρα αυτά, σύμφρωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι «υψηλής δημοσιονομικής και φορολογικής απόδοσης»,...περισσότερα »

.Επιφυλακτικό το Βερολίνο εν όψει Eurogroup

 «Επιφυλακτικά σε ότι αφορά τις προσδοκίες» πηγαίνει το Βερολίνο στη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Μάρτιν Γιέγκερ, ο οποίος παρέπεμψε στις χθεσινές σχετικές δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.
«Θα δούμε πώς θα είναι τα πράγματα τη Δευτέρα», δήλωσε.

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση του κ. Σόιμπλε με τον επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο κ. Γιέγκερ έκανε λόγο για μια από τις τακτικές επαφές που γίνονται στο πλαίσιο της Ευρωζώνης. «Αν θεωρείτε ότι η Ελλάδα έπαιξε κάποιο ρόλο στη συνάντηση, δεν κάνετε λάθος», είπε χαρακτηριστικά, αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συνομιλίας.

..«Προστάτης» της Χρυσής Αυγής η Κωνσταντοπούλου

Ένα ακόμη επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή Χρυσαυγίτη καταγράφηκε σήμερα. Αλλά πρωταγωνίστρια είχε και την γνωστή να «χώνεται» παντού Λιάνα Κανέλλη. Σύμφωνα με τα όσα λένε μάρτυρες, αλλά αποκρούει ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, απείλησε τη βουλευτή του ΚΚΕ ότι κινήθηκε εναντίον της. 

Δεν έχει σημασία ποιος και τι έγινε. Είναι γνωστοί οι Χρυσαυγίτες, όπως γνωστή είναι και η Λιάνα Κανέλλη. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία αναδεικνύεται σε «προστάτη» Χρυσής Αυγής. Αρνήθηκε να καταδικάσει το επεισόδιο λες και περίμενε να ρίξει κανένα χαστο...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.