.Μαξίμου: Και η προβοκάτσια έχει τα όριά της!

 "Και η προβοκάτσια έχει τα όριά της! Κάποιοι ανακάλυψαν ότι με προτεινόμενη τροπολογία το υπουργείο Οικονομικών «ξηλώνει την ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Μόνο που συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!", τονίζουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα περί της "ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ".


Οι πηγές της κυβέρνησης σημειώνουν ότι "με την τροπολογία που κατέθεσαν τέσσερις υπουργοί, προβλέπεται ότι συγκεκριμένες πράξεις που εκδίδονται την 31.12. 

κάθε χρόνου, ισχύουν από τότε που εκδίδονται και όχι από το χρόνο που δημοσιεύονται" και υπογραμμίζουν ότι "αυτό δεν αναιρεί καμία υποχρέωση δημοσίευσης των πράξεων αυτών!". "Αν φρόντιζαν να διαβάσουν ολόκληρη την τροπολογία θα καταλάβαιναν ότι έγινε για να τονωθεί η ρευστότητα στην αγορά", επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

.Το φανταστικό... διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από αυστριακό blogger

Ενας Αυστριακός, συνταξιούχος τραπεζικός και blogger έκατσε και έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ένα φανταστικό διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα. Με μεγάλη, ομολογουμένως φαντασία και πειστικό τρόπο, ο Klaus Kastner, κάνει μια αναπαράσταση υποτιθέμενου διαγγέλματος του Ελληνα Πρωθυπουργού το οποίο προφανώς θα άκουγαν με... μεγάλη χαρά οι δανειστές μας. 

Δείτε το «φανταστικό διάγγελμα» του Αλέξη Τσίπρα κατά τον αυστριακό blogger: *«Μια ανώνυμη πηγή μού έστειλε το προσχέδιο μιας ομιλίας την οποία υποτίθεται ότι θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εν είδει διαγγέλματος από την τηλ... περισσότερα »

.Σπεύδουν να ικετεύσουν τους δανειστές

Πανικόβλητη η κυβέρνηση, φοβούμενη τη διακοπή της ρευστότητας μέσω του ELA, σπεύδει στη Γερμανία για να πείσει τον Μ. Ντράγκι να μη σφίξει κι άλλο τη θηλιά. Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την Τετάρτη θα αποφασίσει για τη διατήρηση ή όχι της μοναδικής γραμμής ρευστότητας προς την Ελλάδα.

 Έτσι, αύριο το απόγευμα θα συναντηθούν στη Φρανκφούρτη με τον Μ. Ντράγκι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, παρουσία και του αναπληρωτή Υπουργός Εξωτερικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος είναι επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης. Η συνάντηση θα γίνει στις 17:30 ... περισσότερα »

.Άγριο άδειασμα Μαξίμου από Βερολίνο: Δεν υπάρχει καμιά συζήτηση για συμφωνία – “πακέτο”

*Αγνοια για το αν η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα δεν διαπραγματεύεται για το τέλος του τρέχοντος προγράμματος, αλλά για ένα νέο συνολικό πακέτο βοήθειας, όπως μεταδίδεται από την Αθήνα, δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, απαντώντας σε σχετική ερώτησ*η. 

Η εκπρόσωπος αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου, στα οποία επισημαίνεται ότι υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά ταυτόχρονα απομένουν ακόμη πολλά ανοιχτά ζητήματα. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Εχουμε συζητήσει εκτενώς όλα τα βήματα που είναι α... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.