.ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ Αγαπώ Ζωγράφου ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΤΑ


.Φ. Κουβέλης: Να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική

 Οι ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν ένα διπλό μήνυμα, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, ώστε να αλλάξει η ακολουθούμενη σήμερα πολιτική, τόνισε απόψε από τα Χανιά, τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.
Παράλληλα, για μια ακόμα φορά, αναφέρθηκε στην ανάγκη συγκρότησης της κεντροαριστεράς, περιγράφοντας και το πλαίσιο προς αυτή την κατεύθυνση. 

«Η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Δεν έχει προωθήσει την πολιτική της ενοποίηση, δεν έχει εξασφαλίσει την ενιαία οικονομική πολιτική, δεν έχει απάντηση στα ζητήματα της κοινοτικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής. 

Η ευρωπαϊκή πραγματικότητα συναντιέται με μια Ευρώπη η οποία δεν έχει δώσει απάντηση στο ζήτημα της ανάπτυξης, δεν έχει δώσει απάντηση στο τεράστιο ζήτημα της συνεχώς αυξανόμενης ανεργίας», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Κουβέλης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ στάθηκε στην ανάγκη να αλλάξει η ακολουθούμενη σήμερα πολιτική στην Ευρώπη. «Η συγκεκριμένη πολιτική που ασκείται, η πολιτική της λεγόμενης δημοσιονομικής προσαρμογής, που έχει λειτουργήσει ως ένας ασφυκτικός κορσές, έχει οδηγήσει στη λιτότητα, την ύφεση με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζεται η ανεργία. Καλείται η Ευρωπαϊκή Ένωση στη βάση των καινούργιων συσχετισμών που θα διαμορφωθούν να κινηθεί προς τα μπροστά», σημείωσε.

.GPO: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και ΝΔ στις εθνικές εκλογές

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, και προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές καταγράφει η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. 

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,5% και η ΝΔ 21%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 8,5%, η Χρυσή Αυγή με 7,5%, το ΚΚΕ με 7%, η Ελιά με 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,7% και η ΔΗΜΑΡ με 3%. Αναλυτικά παρουσιάστηκαν και τα στοιχεία για όσα κόμματα ... περισσότερα »

.Αυτόματες οι κατασχέσεις καταθέσεων για χρέη στην εφορία

Σε αυτόματη κατάσχεση καταθέσεων για όσους χρωστούν στο δημόσιο ποσά έως 10.000 ευρώ θα προχωρά η Εφορία. Με ένα e-mail θα ενημερώνει απλά τους οφειλέτες για τα χρέη, αλλά θα προχωρά άμεσα σε ανάληψη από τον τραπεζικό λογαριασμό, γεγονός που σημαίνει ότι μισθοί και συντάξεις θα κάνουν φτερά. 

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη καταρτίσει μια αυτοματοποιημένη διαδικασία ηλεκτρονικών κατασχετηρίων για οφειλές έως 10.000 ευρώ με βάση το είδος της οφειλής και το έτος. Συνοπτικά η εφαρμογή θα περιλαμβάνει ολοκληρωμένη διαχείριση χαρτοφυλακίου ληξιπροθέσμων οφειλών, υποστήριξη... περισσότερα »

.Ηλεκτρονικό πλέον το «κόσκινο» της εφορίας

Σφίγγει ο κλοιός της εφορίας για όσους αποκρύπτουν εισοδήματα, όπως προκύπτει από το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Παράλληλα, πιο αυστηρές και ταχύτερες γίνονται οι διαδικασίες κατασχέσεων λογαριασμών για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο. 

Η εφορία, με βάση το νέο επιχειρησιακό σχέδιο δράσης της Γενική Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων θα έχει εικόνα για το σύνολο των βασικών κατηγοριών δαπανών των φορολογούμενων, ώστε, μέσω των ηλεκτρονικών διασταυρώσεών τους, να εντοπίζει το ύψος του φορολογητέου εισοδήματος.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.