.ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΛΙΒΑΝΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

Toυλάχιστον δύο ρουκέτες ερρίφθησαν στο βόρειο Ισραήλ από το έδαφος του Λιβάνου, σύμφωνα με πηγές των δυνάμεων ασφαλείας και των δύο χωρών, όμως...
μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημίες.
Επίσης, για την ώρα δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.
Ο νότιος Λίβανος είναι προπύργιο της λιβανικής Χεζμπολάχ, ενώ παλαιστίνιοι μαχητές έχουν εξαπολύσει στο παρελθόν επιθέσεις με ρουκέτες από την περιοχή αυτή στο ισραηλινό έδαφος.

Νωρίτερα αυτόπτες μάρτυρες είχαν αναφέρει πως ήχησαν οι σειρήνες συναγερμού της αεράμυνας, ενώ νωρίτερα είχαν ακούσει σειρά εκρήξεων.
«Άκουσα μία έκρηξη μικρής ισχύος και κατόπιν, παράλληλα με τον ήχο της σειρήνας, μια έκρηξη μεγαλύτερης ισχύος», δήλωσε ο Κέιναν Ένγκελ, κάτοικος της πόλης Ναχαρίγια, μιλώντας στη ραδιοφωνία των ενόπλων δυνάμεων.

..''ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ''...

Σάλπισμα επίθεσης για την ανατροπή της κυβέρνησης και μια νέα προοδευτική πορεία της χώρας, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας πως η παρουσία του στην 78η ΔΕΘ αποτελεί σημαντικό σταθμό της επόμενης περιόδου... 

Η Ελλάδα που οραματίζεται η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια χώρα πλήρως υποταγμένη στις μνημονιακές επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου και των δανειστών, τονίζεται σε ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας, την ώρα που όπως επισημαίνεται, οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους γίνονται με την Ελλάδα «πλήρως απούσα». 

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος «να... περισσότερα »

.Αποφυλακίστηκε ο Χόσνι Μουμπάρακ

Ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη φυλακή όπου κρατείτο σε ένα κοντινό στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου θα νοσηλευθεί φρουρούμενος, μετά την εντολή των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος.

Ένα ελικόπτερο ειδικά διαμορφωμένο για την διακομιδή ασθενών απογειώθηκε από τη φυλακή Τόρα, στα νότια του Καΐρου, και προσγειώθηκε μερικά λεπτά αργότερα σε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο στο κοντινό προάστιο Μαάντι, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές του υπουργείου Εσωτερικών και των υπηρεσιών ασφαλείας.

Δικαστήριο είχε δώσει εντολή ο πρώην πρόεδρος, ο οποίος είχε ανατραπεί μετά τη λαϊκή εξέγερση εναντίον του το 2011, να απελευθερωθεί υπό όρους, ενόψει της επαναληπτικής δίκης του για τους θανάτους διαδηλωτών, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης.

.Νέοι βομβαρδισμοί της ανατολικής περιφέρειας της Δαμασκού

Οι δυνάμεις του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ βομβαρδίζουν σήμερα προάστεια της Δαμασκού που τελούν υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, εντείνοντας την πίεση στην πολιορκημένη ζώνη στα ανατολικά περίχωρα της πρωτεύουσας, μία ημέρα αφού η συριακή αντιπολίτευση κατηγόρησε τις συριακές δυνάμεις ότι εξαπέλυσε επίθεση με χημικά όπλα στην ίδια περιοχή.

Ρουκέτες και βλήματα όλμου έπληξαν τις συνοικίες Τζομπάρ και Ζαμάλκα, που περιλαμβάνονται στις περιοχές της ανατολικής περιφέρειας της Δαμασκού, οι οποίες επλήγησαν χθες από την επίθεση με χημικά όπλα, που προκάλεσε τον θάνατο 500 έως 1.300 ανθρώπων, σύμφωνα με τη συριακή αντιπολίτευση. 

Από τον σημερινό βομβαρδισμό επλήγησαν επίσης η συνοικία Καμπούν και ο παλαιστινιακός καταυλισμός Γιαρμούκ, νότια της πρωτεύουσας.

Το συριακό καθεστώς, συνεπικουρούμενο από τη Ρωσία, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι χρησιμοποίησε χημικά όπλα στον χθεσινό βομβαρδισμό και έκανε λόγο για προβοκάτσια από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Ομως η χθεσινή επίθεση παραμένει μία από τις βιαιότερες της συριακής σύρραξης και προκάλεσε κύμα διεθνούς καταδίκης.

Να ξεκαθαρίσει η καταγγελία για τα χημικά όπλα στη Συρία ζήτησε χθες ο ΟΗΕ. 

."Βλέπει" Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακός στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Ο Τζέφερσον Φαρφάν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32΄, αλλά ο Μίροσλαβ Στοχ με υπέροχο γκολ στο 73΄ ισοφάρισε και έδωσε το "πάνω χέρι" στην ομάδα του ενόψει της ρεβάνς της 27ης Αυγούστου, στην (άδεια λόγω τιμωρίας) Τούμπα.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.