.Σαββατοκύριακο με δωρεάν παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Με  την παιδική παράσταση από το Θέατρο του Νέου Κόσμου «Η κοιμωμένη ξύπνησε» συνεχίζονται, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17.30, στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα» οι εκδηλώσεις του Δήμου Ζωγράφου. Οι δύο παιδικές παραστασεις εντάσσονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Η πόλη γιορτάζει», που έχει οργανώσει το Ν.Π.Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Η παράσταση, που είναι δωρεάν, βασίζεται στο γνωστό παραμύθι διασκευασμένο από την Ξένια Καλογεροπούλου και τον Θωμά Μοσχόπουλο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.
« Η πριγκίπισσα κοιμάται για πολλά-πολλά χρόνια, μέχρι που την ξυπά το πριγκιπόπουλο με ένα φιλί… Τι θα γινόταν όμως, εάν η πριγκίπισσα του παραμυθιού ξυπνούσε στην εποχή μας;;;..»

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων συγκεντρώνονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

.2014 όπως 1812 και 1941;

*Οταν* ο Ναπολέων εισέβαλε στη Ρωσία το 1812, ο τσάρος Αλέξανδρος ο πρώτος επένδυσε στο στρατηγικό βάθος τής ήδη από τότε αχανούς χώρας του, που νομοτελειακά θα εξαντλούσε τον αντίπαλο. Το ίδιο στοίχημα έβαλε και κέρδισε και ο Στάλιν μετά την εισβολή της Γερμανίας τον Ιούνιο του 1941. 

*Χθες* ο Πούτιν δεν παρουσίασε σχέδιο θωράκισης του ρουβλίου από την κατάρρευση και ευρύτερα προστασίας της οικονομίας, αλλά κατέστησε σαφές ότι υπολογίζει και αυτός σε ένα διαφορετικό, άυλο στρατηγικό βάθος, που θα εξαντλήσει και στη συνέχεια θα αποσαθρώσει τις πιέσεις που εξασκούνται στη Ρωσία, τις ...περισσότερα »

.Απαιτούνται 11 μέρες για να μάθουμε αν θα έχουμε εκλογές

Ψυχρολουσία αποτέλεσε σίγουρα για την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του ο πρωθυπουργός δεν θα φανταζόταν ότι μόνο 5 από τους 24 ανεξάρτητους θα τάσσονταν στην πρώτη ψηφοφορία υπέρ του Σταύρου Δήμα. 

Μόνο οι πιο «κραγμένοι» ως φιλοκυβερνητικοί από τους ανεξάρτητους βουλευτές τάχθηκαν υπέρ του κυβερνητικού υποψηφίου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι η έκβαση της προχθεσινής ψηφοφορίας υπήρξε δυσάρεστο σοκ για τον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Η υποψηφιότητα Δή... περισσότερα »

.Ευ. Βενιζέλος: Έφτασε η ώρα της αλήθειας και της περίσκεψης

«Ο λαός έχει τη δυνατότητα και να πιέσει ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα στις 29 Δεκεμβρίου, αλλά και να κάνει τις επιλογές που πρέπει, αν κληθεί να τις κάνει ο ίδιος, καθορίζοντας και προστατεύοντας τη μοίρα του» τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κηρύσσοντας με χαιρετισμό του την έναρξη του 3ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου με θέμα: «Νέα Προγραμματική Περίοδος για την Αγροτική Ανάπτυξη 2014-2020, ευκαιρίες και προκλήσεις». 

Μίλησε για τη σημασία «να έχουμε πει την πραγματικότητα», γιατί «οι καιροί ου μενετοί». «Κανείς δεν φοβάται ούτε εκφοβίζεται, όλοι είναι ικανοί να αντιληφθούν τα δεδομένα και να κάνουν επιλογές συμφέρουσες, με κριτήριο το γενικό συμφέρον που εν τέλει προστατεύει και το ατομικό, οικογενειακό, επιχειρηματικό συμφέρον» επισήμανε.

Στη φράση «έφτασε η ώρα της αλήθειας» συνόψισε τις θέσεις και τη συλλογιστική του ο κ. Βενιζέλος. «Έφτασε η ώρα της αλήθειας για τα πολιτικά κόμματα που έχω καλέσει να συναινέσουν να συμφωνήσουμε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και σε μια ομάδα διαπραγμάτευσης για όλα τα κρίσιμα που είναι ανοικτά μπροστά μας, ώστε ο καθένας να βοηθήσει με τον τρόπο του και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος. 

.Τι λέει ο Γ. Αποστολόπουλος για την υπόθεση Χαϊκάλη

Ο φερόμενος ως μεσάζοντας προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Παύλο Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.

Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος».

Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Όλα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.