.Παραδοχή – σοκ: Το μυστικό σχέδιο Βαρουφάκη για Grexit ξεκίνησε τον Μάρτιο

Σε συνέντευξή του στο γερμανικό Spiegel, ο οικονομολόγος και στενός συνεργάτης του Γιάνη Βαρουφάκη, Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, παραδέχεται ότι ήταν μέλος της μυστικής ομάδας υπό τον Γιάνη Βαρουφάκη που προετοίμαζε το απόρρητο σχέδιο για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ *και αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι οι σχετικές συζητήσεις ξεκίνησαν στο τέλος Μαρτίου και διήρκεσαν μέχρι την πρώτη βδομάδα του Μαΐου.

* Ο κ. Γκάλμπρεϊθ αρνείται ότι η ομάδα που είχε συσταθεί υπό τον πρώην υπουργό Οικονομικών *σχεδίαζε πραξικόπημα* όπως κατηγόρησε τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Νίκος Φίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ... περισσότερα »

.Ανάσα για το Χρηματιστήριο μετά το τριήμερο σφυροκόπημα – Εκλεισε με +3,65%

Ανοδική αντίδραση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά τη δραματική πτώση των τριών τελευταίων συνεδριάσεων, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε υποχωρήσει κατά 19,35% και ο δείκτης των τραπεζών κατά 63,81%. 

Οι τραπεζικές μετοχές πήραν «ανάσα», μετά το τριήμερο σφυροκόπημα, με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι η επανεμφάνιση των αγοραστών στις τράπεζες δείχνει ότι η αγορά εισέρχεται στο τροχιά εξισορρόπησης, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί, όμως, η υψηλή μεταβλητότητα στον κλάδο, μέχρι η αγορά να δει τα αποτελέσματα ... περισσότερα »

.Κλαίει το κοριτσάκι του μπαμπά

Απολογισμό εξαμήνου έκανε η Ζωή αλλά μάλλον πρόκειται για την τελευταία της, την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου που κράτησε 3 ώρες αφού ο άνθρωπος δεν αλλάζει ούτε στα… τελευταία του. Τα είπε όλα και ξεθύμανε αφού το έργο της είναι μεγάλο όλο αυτό το διάστημα. 

Ήθελε χρόνο για να πει πώς έχει τρελάνει την Ελλάδα, πώς έχει υποβαθμίσει το κοινοβούλιο, πώς έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα πολιτικά κόμματα εναντίον της και τη μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού να παίρνει… αντικαταθλιπτικά προκειμένου να την αντέξει. Και τι δεν είπε η κυρία Ζωή εκμεταλλευόμενη τη θέση της και το βήμ... περισσότερα »

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6-08-2015)

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6-08-2015)

(Πατήστε επανω)

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.