. Πωλούν κομμάτια μετεωρίτη προς 12 ευρώ το τεμάχιο


Χρυσές δουλειές κάνουν ορισμένοι αετονύχηδες της πόλης Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια μετά την πτώση του μετεωρίτη στην πόλη τους. Σύμφωνα με την MoscowTimes Ρώσοι πωλούν θραύσματα δύο εκατοστών από το ουράνιο σώμα προς 500 ρούβλια το ένα (περίπου 12 ευρώ).

«Το πουλάω γιατί δεν μου χρησιμεύει σε τίποτε. Έχει αρκετές γρατζουνιές αλλά γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση», έγραψε χρήστης του ίντερνετ ονόματι Αλεξέι. Μια εικόνα του κομματιού μετεωρίτη προς πώληση υπάρχει στο τμήμα των κοσμημάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος Avito.ru.

Άλλος χρήστης ονόματι Ντμίτρι πουλάει ένα κομμάτι μετεωρίτη βάρους 3,7 γραμμαρίων που βρήκε στις όχθες της λίμνης Τσεμπαρκούλ, περίπου 60 χλμ δυτικά του Τσελιάμπινσκ.

Παρ' όλο που υπήρξαν προειδοποιήσεις να μην αγγίξει κανείς τα κομμάτια του μετεωρίτη υπήρξαν άνθρωποι που τα πωλούν ήδη μέσω του ιντερνέτ.

Ο δημοσιογράφος Αντρέι Κοντράσοφ έγραψε στο twitter ότι οι αρχές τον προειδοποίησαν να μην ακουμπήσει τα κομμάτια. «Προειδοποιούν τα Ουράλια ότι δεν υπάρχει ακτινοβολία αλλά δεν πρέπει να ακουμπήσει κανείς τα κομμάτια. Πιθανή τοξική μόλυνση», έγραψε.

.Παραμένουν «ζεστά» τα τρακτέρ - Κρίσιμες επαφές των αγροτών στην Αθήνα τη Δευτέρα


Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επαφές που θα έχουν τη Δευτέρα, οι αγρότες από την Θεσσαλία και από τη Βόρεια Ελλάδα, με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων στην Αθήνα.

Την Κυριακή, στον κόμβο της Νίκαιας στη Θεσσαλία, οι αγρότες συγκεντρώθηκαν και πάλι αλλά δεν προχώρησαν σε αποκλεισμούς δρόμων. Επιπλέον δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τις κινητοποιήσεις των αγροτών των Σερρών και του Έβρου.

Από την άλλη πλευρά, στη Θεσσαλονίκη, οι αγρότες που βρίσκονταν στην περιοχή του αεροδρομίου, και συγκεκριμένα στη διασταύρωση «Πράσινα Φανάρια», αποφάσισαν να αποχωρήσουν, όπως άλλωστε είχε διαφανεί και το Σάββατο, από τη συνάντηση που είχαν με τον γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Ξενοφώντα Βεργίνη.

Ανυποχώρητοι στην Πελοπόννησο
Η συνεχής βροχή δεν αποτελεί εμπόδιο για τους αγρότες της Πελοποννήσου, που συνεχίζουν να δίνουν δυναμικό «παρών» στα πέντε μπλόκα που υπάρχουν σε όλους τους νομούς της περιφέρειας, πλην Λακωνίας. 

Μετά την κατάληψη των διοδίων Σπαθοβουνίου και την διανομή πορτοκαλιών στους διερχόμενους οδηγούς που έγιναν το Σάββατο, την Κυριακή οι αγρότες πήγαν στα διόδια Ζευγολατιού Κορινθίας, στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών και για μία ώρα περίπου σήκωσαν τις μπάρες αφήνοντας να περνούν χωρίς να πληρώνουν οι διερχόμενοι οδηγοί. 
Στη συνέχεια, οι αγρότες αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Τη Δευτέρα, στα δικαστήρια της Κορίνθου, θα δικαστούν οι τέσσερις αγρότες που συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο μπλόκο του Βέλου, όταν προσπάθησαν να καταλάβουν την εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών.

.Είκοσι εκατ. δωροδοκίες κάθε χρόνο στην Ευρώπη, υψηλό το πρόβλημα στην Ελλάδα


Περίπου 120 δισ. ευρώ στοιχίζει, σε ετήσια βάση, η διαφθορά στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με έρευνα που συνέταξε για την Ειδική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Οργανωμένο Έγκλημα, τη Διαφθορά και το Ξέπλυμα Χρήματος.

Τη σχετική έκθεση παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα ο Ευρωβουλευτής της Συμμαχίας Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, Θόδωρος Σκυλακάκης. 

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 20 εκατομμύρια δωροδοκίες 
λαμβάνουν χώρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο ετησίως, ενώ την πρώτη θέση στην κατάταξη των υποθέσεων διαφθοράς καταλαμβάνει ο κλάδος υγείας και ακολουθούν οι εφορίες, η αστυνομία, οι πολεοδομίες κλπ.

Σύμφωνα με τον έλληνα ευρωβουλευτή, το πρόβλημα έχει πανευρωπαϊκή διάσταση και ενώ η Ελλάδα είναι από τις πλέον προβληματικές χώρες, δεν είναι ούτε η μόνη που μαστίζεται από το φαινόμενο ούτε η χειρότερη μεταξύ των κρατών μελών. 

Για την επίλυση του προβλήματος «πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ευρωπαϊκό FBI που θα προστατεύει αποτελεσματικότερα τον μέσο ευρωπαίο πολίτη από τα οργανωμένα κυκλώματα πολιτικής και οικονομικής διαφθοράς 
και να οικοδομήσουμε έτσι σταδιακά μια Ένωση κατά της διαφθοράς, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά η οικονομική, νομισματική και δημοσιονομική Ένωση» σημείωσε ο κ. Σκυλακάκης. 

Επισήμανε επίσης ότι η Ελλάδα είναι παγιδευμένη επί χρόνια σε μια εκτεταμένη κοινωνική ανοχή στη διαφθορά και ότι είναι απόλυτη ανάγκη να ξεκινήσει άμεσα ένα στρατηγικό πρόγραμμα μείωσης της πολυνομίας καθώς και η ταχύτατη και πλήρηςκαθιέρωση της ηλεκτρονικής υπογραφής στο δημόσιο.

Από την πλευρά του ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζής ανέφερε ότι «η διαφθορά στην Ελλάδα στοιχίζει 20 δισ. ευρώ το χρόνο», ενώ η γραφειοκρατία αντιστοιχεί στο 6,8% του ΑΕΠ (περίπου 14 δισ.). «Εαν μπορούσαμε να εξαλείψουμε αυτά τα δύο, που κοστίζουν 30-35 δισ. ευρώ δεν θα είχαμε το πρόβλημα του δημόσιου χρέους» σημείωσε ο κ. Ρακιντζής.

Ο καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Διομήδης Σπινέλλης τόνισε από την πλευρά του ότι στην Ελλάδα «παλεύουμε με ανεμόμυλους, αφήνοντας ανενόχλητη τη διαφθορά» τη στιγμή που πιέζονται τα εισοδήματα των μισθωτών και των συνταξιούχων. 

Παρουσίασε επίσης τον ιστότοπο «Τελεία και Παύλα» (www.teleiakaipavla.gr), στον οποίο οι πολίτες μπορούν να καταγράφουν ανωνύμως περιστατικά διαφθοράς από την καθημερινή τους επαφή με τη δημόσια διοίκηση

.Aπό ποιούς επιχειρηματίες έχουν δεσμεύσει ακίνητα και μετρητά για χρέη στο Δημόσιο [λίστα]


Εφοδο έχει κάνει η Εφορία σε βίλες, γραφεία και λογαριασμούς επωνύμων. Η λίστα με τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις εισοδημάτων, τραπεζικών καταθέσεων και αυτοκινήτων περιλαμβάνει βιομηχάνους, εκδότες, πολιτικούς, εργολάβους, ακόμη και ιερείς.

Σε πλειστηριασμούς εκατοντάδων πανάκριβων κατοικιών, εξοχικών, ξενοδοχείων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων για μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου προχώρησε η Εφορία.

Στα ακίνητα που έχουν λάβει το δρόμο της εκποίησης περιλαμβάνονται βίλες στα ακριβά προάστια των Αθηνών και σε κοσμοπολίτικα νησιά αξίας ως και 5 εκατ. ευρώ, διαμερίσματα, πολυώροφα κτίρια γραφείων, οικόπεδα μεγάλης έκτασης εντός και εκτός σχεδίου κλπ.
  • Η εταιρεία που εκδίδει την Ελευθεροτυπία χρωστάει στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 1,7 εκατ. ευρώ και για το λόγο αυτό της δεσμεύτηκε ακίνητο που εκτιμάται σε 17,5 εκατ. ευρώ.
  • Αlpha Keramica: Η κεραμοποιία οφείλει στο Δημόσιο 576.000 ευρώ και δεσμεύτηκαν κτίρια της εταιρείας αξίας 8 εκατ. ευρώ.
  • Avelon: Η εταιρεία εμπορεύεται συστήματα κουζίνας υψηλής ποιότητας. Οφείλει στο Δημόσιο 207.000 ευρώ και δεσμεύτηκαν κτίριά της αξίας 6,4 εκατ. ευρώ.
  • Euromedica: Η ετιαρεία είναι συμφερόντων του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου, χρωστά ει στο Δημόσιο 369.000 ευρώ και το Δημόσιο έχει δεσμεύσει κρίτια στο Νέο Ηράκλειο αξίας άνω των 4,8 εκατ. ευρώ.
  • Ψηλορείτης Logistics: Η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους για κατεψυγμένα προϊόντα κοντά στη Λαμία. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα χρωστάει πάνω από 35 εκατ. ευρώ και της έχουν δεσμευθεί ακίνητα ίσης αξίας.
  • Κωνσταντίνα Καψή: Πρόκειται για την πρώην ιδιοκτήτρια των γνωστών ξενοδοχείων Καψή η οποία οφείλει στο Δημόσιο 2,4 εκατ. ευρώ. Εχει δεσμευθεί ακίνητο στην Εκάλη ισης αξίας.
  • Μπάμπης Βωβός. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας του real estate στην οδό Κηφισίας χρωστάει στο Δημόσιο 207.000 ευρώ και έχει δεσμευθεί η κατοικία του στο Παλαιό Ψυχικό. Την ίδια κατοικία έχει δεσμεύσει και η Alpha bank στην οποία ο επιχειρηματίας οφείλει 8 εκατ. ευρώ.
  • Νικ. Ι. Θεοχαράκης, η γνωστή εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων. Οφείλει στο Δημόσιο 151.000 ευρώ και έχει κατασχεθεί ακίνητο στον Ασρπόπυργο αξίας 4.800.000 ευρώ.
  • Ξυνή Αθηνά, των γνωστών ΙΕΚ Ξυνή. Οφείλει περίπου 1 εκατ. ευρώ και κατασχέθηκε τμήμα πολυώροφης κατοικίας στον Δμο Ωρωπού αξίας 3,5 εκατ. ευρώ.
  • Πήραν Ι.Χ. και σύνταξη γνωστού δημοσιογράφου. Σε διευθυντικό στέλεχος μεγάλης εφημερίδας που απασχόλησε την κοινή γνώμη για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες 

  • και ο οποίος οφείλει στο Δημόσιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ η Εφορία προχώρησε στην κατάσχεση του πολυτελούς αυτοκινήτου του και του τραπεζικού λογαριασμού μισφοδοσίας, αφαιρώντα κάθε μήνα τέτοιο ποσό ώστε να μένουν κάθε μήνα 1.000 ευρώ, όπως ορίζει ο νόμος.

.Νέα κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ


«Η εχθρότητα του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ιδιώτες επενδυτές είναι γνωστή. Επανειλημμένα έχει απειλήσει ότι θα τους διώξει. Τώρα προτείνει και τη μεταφορά οργανισμών από το Κράτος στο Κράτος», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη

Φανατικός της κρατικοδίαιτης οικονομίας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι το μοντέλο του Κράτους – Επιχειρηματία δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο, πλην της Β.Κορέας, της Κούβας και της Βενεζουέλας του «φίλου» Τσάβς, καταλήγει με νόημα στην απαντήσή του ο κ. Κεδίκογλου.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είχε κατηγορήσει τον Πρωθυπουργό ότι λειτουργεί ως «ντίλερ επιχειρηματικών συμφερόντων».

Άλλο οι επενδύσεις με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και άλλο το «γενική εκποίηση λόγω αλλαγής επαγγέλματος», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, επισημαίνοντας ότι «δεν έχει σχέση με την ανάπτυξη, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας το να χαρίζεις τον ΟΠΑΠ 
αντί πινακίου φακής και να αρνείσαι να δοθεί στα ασφαλιστικά ταμεία που κατακρεουργήθηκαν με το κούρεμα των ομολόγων που κατείχαν».

.Στον δεύτερο γύρο ο Πρόεδρος της Κύπρου


Πρωτιά του Νίκου Αναστασιάδη και εκλογές δύο γύρων έβγαλε η κάλπη για την ανάδειξη του  Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Νίκος Αναστασιάδης συγκέντρωσε 45,46% των ψήφων, έναντι 26,91% του Σταύρου Μαλά και 24,93% του Γιώργου Λιλλήκα. 
Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, άνω του 50%, και έτσι η μάχη για την προεδρία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Αίσθηση έχει προκαλέσει η αστοχία των exit poll που έδιναν ποσοστό έως και 52,6 στον κ. Αναστασιάδη, αλλά και σημαντική διαφορά του κ. Μαλλά από τον κ. Λιλλήκα.
Ο υποψήφιος πρόεδρος και πρώην υπουργός Εξωτερικών του Τάσσου Παπαδόπουλου, Γιώργος Λιλλήκας, χαρακτήρισε «πρωτοφανή ποσοστά για τα κυπριακά δεδομένα» το 24,93%, που εξασφάλισε στις σημερινές εκλογές, παρόλο που αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο. 
Ο Γιώργος Λιλλήκας συνεχάρη τους ανθυποψηφίους του κυρίους Αναστασιάδη και Μαλά, αλλά παράλληλα δήλωσε ότι το επιτελείο του έδωσε ένα δύσκολο και άνισο αγώνα, απέναντι, όπως είπε, «στο κατεστημένο και στους έμμισθους κομματικούς μηχανισμούς».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εφόρου Εκλογής, τα τελικά αποτελέσματα των σημερινών εκλογών έχουν ως ακολούθως:Εγγεγραμμένοι: 545.491 Ψήφισαν: 453.498 (83,14%) Αποχή: 91.993 (16,86%)

Έγκυρα: 441.212 (97,29%) 'Ακυρα: 7.826 (1,73%) Λευκά: 4.460 (0,98%)
Ελαβαν:ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 45,46%
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΛΑΣ 26,91%
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ 24,93%
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 0,88%
ΠΡΑΞΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 0,61%
ΜΑΚΑΡΙΑ ΑΝΤΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 0,43%
ΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 0,29%
ΣΟΛΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 0,18%
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ(ΟΥΤΟΠΟΣ) 0,16%
ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ 0,10%
ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 0,05%.

Σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών Ανδρέα Ασσιώτη, σήμερα ψήφισε το 82,84% των ψηφοφόρων, σε σύγκριση με το 89,62% στις προεδρικές εκλογές του 2008.

Στη Λευκωσία ψήφισε το 81,82%, στη Λεμεσό το 83,24%, στην Αμμόχωστο το 83,86, στη Λάρνακα το 84,01% και στην Πάφο το 84% των ψηφοφόρων.

Στο εξωτερικό, όπου για πρώτη φορά στήθηκαν κάλπες, έχει ψηφίσει το 80% των ψηφοφόρων. Δικαίωμα ψήφου είχαν 545 χιλιάδες 189 εκλογείς.

.Πάνω από 150.000 πιστοί στην πλατεία του Αγ. Πέτρου για την ομιλία του Πάπα


Πάνω από 150.000 πιστοί συνέρρευσαν σήμερα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό, για την καθιερωμένη ομιλία και ευλογία του πάπα μετά τη λειτουργία που τελείται στο εσωτερικό του ναού.

Στην ομιλία του, ο Ποντίφικας αναφέρθηκε στους πειρασμούς του Ιησού, τονίζοντας ότι «ο μεγαλύτερος πειρασμός σήμερα σχετίζεται με τον κίνδυνο να μην κατανοηθεί το πραγματικό μήνυμα του Θεού, δίνοντας υπερβολικό βάρος στο κυνήγι της διασημότητας και στα υλικά αγαθά».

«Στις κύριες στιγμές της ζωής, έχουμε μπροστά μας ένα σταυροδρόμι: θέλουμε να ακολουθήσουμε το εγώ ή τον Θεό; Το ατομικό συμφέρον ή το πραγματικό καλό», διερωτήθηκε ο Γιόζεφ Ράτσινγκερ ο οποίος τάχθηκε και υπέρ της «ανανέωσης της Εκκλησίας».

Σύμφωνα με σχολιαστές, οι αναφορές αυτές συνδέονται και με την επιλογή του πνευματικού πατέρα των Ρωμαιοκαθολικών να παραιτηθεί στο τέλος του μήνα και να ζήσει σε μοναστήρι, μέσα στο Βατικανό.

Στις 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία γενική ακρόαση των πιστών από τον πάπα -στην πλατεία του Αγίου Πέτρου- κατά την οποία αναμένεται να υπάρξει εντυπωσιακή συμμετοχή καθολικών από όλο τον κόσμο.

.Επίθεση με μολότωφ στα εργοτάξια Σκουριών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική


Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, μετά την εισβολή, τα ξημερώματα, κουκουλοφόρων στο εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής, όπου βιαιοπράγησαν εναντίον των φυλάκων και έβαλαν φωτιά στις εγκαταστάσεις καίγοντας οχήματα και γραφεία.

Εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι από τους τέσσερις οι τρεις έφυγαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών ενώ ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο, όμως η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση», επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα «σημειώθηκε επίθεση από ομάδα περίπου 40 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με χρήση εύφλεκτου υλικού και βομβών μολότοφ σε εργοτάξιο προετοιμασίας εξόρυξης μεταλλευμάτων - χρυσού, στις Σκουριές Χαλκιδικής. 

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε μηχανήματα, κοντέινερ και οχήματα».
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών προσήχθησαν 27 άτομα τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

.Μεγάλες διαδηλώσεις στην Πορτογαλία κατά των μέτρων λιτότητας


Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο, από το βορρά έως το νότο της Πορτογαλίας, κατά των μέτρων λιτότητας που εφαρμόζει η κεντροδεξιά κυβέρνηση, κάτω από την κηδεμονία των διεθνών πιστωτών.

«Αλλαγή πορείας, νέα πολιτική» ήταν μερικά από τα συνθήματα, που αναγράφονταν στα πλακάτ που κρατούσαν οι διαδηλωτές στη Λισσαβόνα, όπου περίπου 5.000 άνθρωποι διαδήλωσαν μετά από κάλεσμα του CGTP, του κύριου συνδικάτου της Πορτογαλίας.

«Οι θυσίες μας πάνε στα χέρια των τραπεζιτών και των πολιτικών» φώναζαν οι διαδηλωτές κυματίζοντας τις κόκκινες σημαίες του συνδικάτου. Ο γενικός γραμματέας του CGTP, Αρμένιο Κάρλος ανέφερε ότι η συμμετοχή στη διαδήλωση διαμαρτυρίας έφτασε σε μερικές «δεκάδες χιλιάδες» σε είκοσι πόλεις της Πορτογαλίας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.