.Μίκα Ιατρίδη: Οχι στην πολιτική αστάθεια, ναι στον Σταύρο Δήμα

Η κ. Ιατρίδη η οποία είχε εκλεγεί βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επισημαίνει ότι ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του πρωθυπουργού λέγοντας «όχι στην πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα». 

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει τα εξής: «Στην πολιτική μου πορεία όλες τις πολιτικές αποφάσεις μου τις έλαβα με βάση αυτό που θεωρούσα ότι είναι το καλύτερο για την πατρίδα μου. 

Τις αποφάσεις αυτές τις έλαβα χωρίς να δεσμεύομαι από καμία κομματική ηγεσία, χωρίς να έχω καμία απολύτως εξάρτηση. Άλλωστε, οι πράξεις μιλούν από μόνες τους. Τις αποφάσεις αυτές τις έλαβα ...περισσότερα »

.«Ήταν διατεθειμένος από το καλοκαίρι να δεχθεί ανταλλάγματα ο Χαϊκάλης» υποστήριξε ο Γ. Αποστολόπουλος

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Παύλος Χαϊκάλης είχε εκμυστηρευτεί στον Γιώργο Αποστολόπουλο πως ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ και να δεχθεί παντός είδους ανταλλάγματα για να δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, ο καταγγελλόμενος από τον βουλευτή, επενδυτικός σύμβουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος, που έδωσε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για τη διάπραξη κακουργήματος, το Σάββατο, στον εισαγγελικό λειτουργό, υποστήριξε ότι ο καταγγέλλων βουλευτής του εκμυστηρεύτηκε σε μία από τις συχνές συναντήσεις που είχαν, πως λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, θα δεχόταν χρηματισμό ενόψει της προεδρικής εκλογής. 

Ο κληθείς ως ύποπτος, υποστήριξε επίσης στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι "προβόκαρε" τον βουλευτή για να διακριβώσει τα αληθινά κίνητρα του και να δείξει "το ηθικό χάλι του" και ότι επίσης ο κ. Χαϊκάλης του επαναλάμβανε στις συναντήσεις τους ότι ήθελε "να το σιγουρέψουμε κιόλας". 

Προς επίρρωση μάλιστα των ισχυρισμών του, ο κ. Αποστολόπουλος επικαλέστηκε στον εισαγγελέα, τις "αμφίσημες δηλώσεις" του βουλευτή, ειδικά δε εκείνη της 11ης Δεκεμβρίου, οπότε ο κ. Χαϊκάλης είχε δηλώσει πως θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να αποφευχθεί εθνική κρίση.

.«Το 2015 θα αποδειχθεί μία χρονιά εθνικής ανάτασης»

Την ευχή να αποδειχθεί το 2015 χρονιά εθνικής ανάτασης εκφράζει, στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του πρός τους Έλληνες ομογενείς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και δηλώνει αισιόδοξος ότι με τη βοήθειά τους θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Χάρη στην προσπάθεια αυτή, καθώς και με την πολύτιμη, όπως πάντοτε, δική σας συμβολή, σε πνεύμα εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης, είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες τις μεγάλες επερχόμενες προκλήσεις και το 2015 θα αποδειχθεί μία χρονιά εθνικής ανάτασης» αναφέρει ο κ. Παπούλιας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει ότι η χρονιά που πέρασε ήταν ακόμη μία περίοδος σκληρής δοκιμασίας για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία, η οποία « .....υπερβαίνοντας τα όρια αντοχής της εξακολουθεί να προσπαθεί και να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο, για την επιστροφή της πατρίδας μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου».

Τέλος, ο κ. Παπούλιας τονίζει ότι η οργανωμένη παρουσία των ομογενών στις χώρες που ζουν συμβάλλει τα μέγιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα, στην προώθηση των εθνικών δικαίων της Ελλάδας καθώς και την ανάδειξη της παιδείας, του πολιτισμού και της ιστορικής διαδρομής.

.«Παρών» και στην αυριανή ψηφοφορία από την ΔΗΜΑΡ

Σε εξέλιξη είναι η κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ στα γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου. Από την συνεδρίαση απουσιάζουν οι βουλευτές Μαρία Ρεπούση και Θωμάς Ψύρρας, ο οποίος είχε υπογράψει το κείμενο των 8 βουλευτών για την ανάγκη συναινετικής λύσης. 

Σύμφωνα με την κατ΄αρχήν ενημέρωση από αρμόδια στελέχη του κόμματος, στο τραπέζι της συζήτησης βρίσκονται οι πολιτικές εξελίξεις, όπως έχουν διαμορφωθεί από το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την πρόταση του πρωθυπουργού Αντώ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.