.ΣΥΡΙΖΑ: Βέτο Λαφαζάνη για όσους ψήφισαν το μνημόνιο

Ουσιαστικές προσθήκες στο πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ, ώστε να καταστεί ένα πλήρες και ευκρινές κυβερνητικό πρόγραμμα, θα κάνει αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγοντας τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή το βράδυ. 

Λίγες ώρες νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που θα συζητήσει την πολιτική συμμαχιών και την συγκρότηση των ψηφοδελτίων, τα οποία δεν πρόκειται να κλείσουν, αλλά στόχος είναι να γίνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Πολιτικός στόχος είνα... περισσότερα »

.Βίτσας: Αδιαπράγματευτο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης

«Αδιαπράγματευτο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους δανειστές και όσους θέλουν να συμβάλλουν στη προσπάθεια» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας. 

Για τις εργασίες στο διαρκές συνέδριο που διοργανώνεται το Σάββατο και τη Κυριακή στο Τάε Κβο Ντο δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», πως εκεί «θα προσδιοριστούν η εκλογική τακτική και το πρόγραμμα, το είδος των συνεργασιών και οι στόχοι μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πέρα απο αυτό που θα κάνει τους πρώτους μήνες για να δημιουργηθεί ένα θετικό σοκ και θα αντιστραφεί η κατάσταση».

Μιλώντας για το θέμα των συνεργασιών τόνισε πως στόχος είναι να εκφραστεί ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο ο κομματικός τονίζοντας πως όποιος θέλει να συμμετέχει θα πρέπει να συνεισφέρει στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να μην αφαιρέσει τίποτα από αυτό. 

«Δημοκράτης, πατριώτης, να έχει παλέψει ενάντια στο μνημόνιο και να έχει συμβάλλει μέσα, δίπλα και παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατροπή αυτής της κατάστασης» είναι τα αξιακά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον Δ. Βίτσα που αποτελούν προϋπόθεση για όσους θέλουν να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

.«Η Ελλάδα θα μπορούσε να αθετήσει το πακέτο διάσωσης»

Επενδυτικοί κύκλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες εμφανίζονται ανήσυχοι για το «ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αθετήσει το πακέτο διάσωσης», όπως επισημάνθηκε ενδεικτικά σε ανταπόκριση του Ασοσιέιτεντ Πρες από τη Νέα Υόρκη και δημοσιεύτηκε στην Ουάσιγκτον Ποστ και σε άλλα αμερικανικά έντυπα. 

Σύμφωνα με την ανταπόκριση, «τα περισσότερα από τα άσχημα νέα ήρθαν από το εξωτερικό», υπογραμμίζοντας ότι «οι επενδυτές επικεντρώθηκαν στις ειδήσεις πως η Ελλάδα θα πρέπει να πραγματοποιήσει πρόωρες εκλογές που θα μπορούσαν να επιφέρουν μεγαλύτερη οικονομική αναταραχή στη χώρα». Στο ειδησεογραφικό πρακτ... περισσότερα »

.Γιατί δεν θα γίνει η «Αγιά Σοφιά»

Mετά τη θετική ψήφο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, ο Αρης Βασιλόπουλος είναι έτοιμος να υλοποιήσει το σχέδιο του. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά να εμποδίσει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως αναφέρει αποκλειστικά το *gazzetta.gr*, στο χώρο που ήταν το παλιό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και γιατί να το κάνει αυτό; 

Μα είναι ολοφάνερο ότι πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, στηρίζει ολόκληρη την ανέλιξη του και βλέπει μέσω αυτού το πολιτικό του μέλλον. Δεν είναι τυχαίο, όπως έγραψε τόσο επιτυχημένα ο Βασίλης Σαμπράκος, ότι οραματίζεται εξέλιξη ανάλογη με αυτή του Αλέξη Τσ... περισσότερα »

«Ανήθικη και παράλογη πολιτική πράξη η ίδρυση κόμματος από τον Γ. Παπανδρέου»

Για «ανήθικη και παράλογη πολιτική πράξη που συντελείται με την εν ψυχρώ προσπάθεια του κ. Γιώργου Παπανδρέου να διασπάσει το ΠΑΣΟΚ και λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές να ιδρύσει το δικό του προσωπικό και ιδιόκτητο κόμμα», κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ τον πρώην πρωθυπουργό με ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Στις πρώτες δηλώσεις της, στη Χαρ. Τρικούπη, η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή ανέγνωσε τη σχετική ανακοίνωση με την οποία το κόμμα εξαπολύει δριμεία κριτική κατά του πρώην πρωθυπουργού. Έτσι, εξέφρασε τη θλίψη του κόμματος για την κίνηση του κ. Παπανδρέου και σημείωσε ότι «ελπίζαμε ...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.