.Συνεννόηση έστω για τα ελάσσονα...

*Ο έλεγχος* εισόδου στο κτίριο της Πρυτανείας δεν θα 'πρεπε να πυροδοτεί κλίμα έντασης και πολιτικής αντιπαράθεσης, με σκληρές μάλιστα εκφράσεις. Είναι μια αυτονόητη ρύθμιση στην αρμοδιότητα των Πανεπιστημιακών Αρχών και επιβεβλημένη, με βάση την «ιστορία των καταστροφών» που έχουν γίνει. 

Και εν πάση περιπτώσει, ουδείς μπορεί να απαγορεύσει τις κλειστές συνεδριάσεις των Πανεπιστημιακών Αρχών, όταν οι ίδιες το αποφασίζουν ή τον τρόπο λειτουργίας του πρυτανικού κτιρίου. 

*Αυτά* δεν περιορίζουν ούτε τη δημοκρατία, ούτε την ελεύθερη διακίνηση ιδεών στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Κάθε άλλο... περισσότερα »

.Οι... αντισυστημικοί και ο ΣΥΡΙΖΑ

*Γιάννης Παντελάκης * 
Αναρωτιέμαι για τον επόμενο «αντισυστημικό» της χώρας που θα βγει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον Δ. Γιαννακόπουλο (γιο του μεγαλοφαρμακοβιομήχανου) και την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί κάποιος άλλος μεγαλοπαράγοντας να δηλώσει τη συμπάθειά του για τον ενδεχόμενο (με πολλές πιθανότητες) αυριανό νικητή των εκλογών. 

Δεν αποκλείω να προέρχεται από τον ΣΕΒ, από την Ένωση Εφοπλιστών ή από οπουδήποτε αλλού. Ωστόσο, κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτά δεν έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία. Εκτός από τον αποκαλυπτικό χαρακτήρα αυτών των κινήσεων... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.