.Δημητρης Λιονακης Αντωνης Πεττας Συμπαραταξη Πολιτων , Αγαπω Ζωγραφου

Δυναμικη νικης στο πιο νεανικο ψηφοδελτιο που εχει καταρτισθει ποτε στα Ελληνικα Αυτοδιοικητικα δρωμενα.

Εχω την τιμη να ειμαι συνηποψηφιος με νεους επιστημονες ,ορεξατους για δουλεια και επιτελους με την καταλληλη ενεργητικοτητα που συνηθιζω να λειτουργω ο ιδιος προσωπικα.
Ειμαι πολυ χαρουμενος που συνεργαζομαι με ανθρωπους ευστροφους και καταρισμενους επιστημονικα και λατρες του τοπου μας 
Γιατι ο τοπος μας ειναι διαμαντι ακατεργαστο 
Καιρος να το σμιλεψουμε !!!!!!
Δημητρης Λιονακης 
Αντωνης Πεττας
Συμπαραταξη Πολιτων , Αγαπω Ζωγραφου

.Νέο σχέδιο για την είσπραξη φορολογικών οφειλών

Στην εφαρμογή σχεδίου για την αυτοματοποίηση της είσπραξης φορολογικών οφειλών θα πρέπει να προχωρήσει εντός του Μαΐου το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Μνημόνιο το σχέδιο αυτό θα ενεργοποιηθεί εντός του Ιουνίου και θα προβλέπει τον έλεγχο πληρωμών και τον συμψηφισμό φορολογικών χρεών σε καθημερινή βάση, αλλά και την διευκόλυνση των ηλεκτρονικών κατασχέσεων μέσω νέας διαδικασίας.

Από το φθινόπωρο η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα πρέπει να σχεδιάσει ένα νέο σύστημα διαχείρισης της ροής εργασίας των γραφείων είσπραξης οφειλών των εφοριών, ενώ παράλληλα η Κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει πρόσθετα κίνητρα προς την κατεύθυνση μιας υγιούς κουλτούρας πληρωμής των φόρων από τους πολίτες.

Η Κυβέρνηση δεσμεύεται με το νέο Μνημόνιο να μην εγκρίνει νέες φορολογικές αμνηστίες και να μην επεκτείνει τις υπάρχουσες αμνηστίες για τη συλλογή των φόρων και των ασφαλιστών εισφορών τουλάχιστον έως το 2017. Με τον τρόπο αυτό η Κυβέρνηση δεσμεύεται έναντι της τρόικας ότι δεν θα προχωρήσει σε νέα περαίωση. 

Τέλος, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα πρέπει να αναλαμβάνει άμεση δράση για τη διασφάλιση της είσπραξης των φορολογικών χρεών οφειλετών που εγκαταλείπουν τις ρυθμίσεις ληξιπροθέσμων χρεών.

.Ευ. Βενιζέλος: Η πολιτική σταθερότητα το διακύβευμα των εκλογών

Το δίλημμα του επερχόμενων εκλογών που τίθεται ενώπιον του Ελληνικού λαού, σε  πανεθνικό επίπεδο και περιφερειακό επίπεδο είναι, «ή θα πορευτεί η χώρα με κυβερνητική και πολιτική σταθερότητα και ασφάλεια και θα ολοκληρώσει αυτό που έχει αρχίσει, η θα τεθούν κάποια πράγματα πολύ σημαντικά υπό αμφισβήτηση», τόνισε από τα Ιωάννινα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το απόγευμα.

Ο κ. Βενιζέλος ειδικότερα, υπογράμμισε ότι πρέπει να σεβαστούμε, να τιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού, «που πιάνουν τόπο τώρα», ενώ πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίο να «ολοκληρώσουμε όλοι μαζί οι Έλληνες, αυτό τον στόχο που έχουμε θέσει να ξανακάνουμε την χώρα μας μια φυσιολογική κανονική χώρα, αυτοδύναμη, ουσιαστικά ισότιμη μέσα στην Ευρώπη, η θα τα θέσουμε όλα αυτά υπό αμφισβήτηση. 

Ας σκεφτούμε τι θα είχε συμβεί εάν δεν ακολουθούσαμε το δύσκολο δρόμο, θα υπήρχαν όλα, θα είχαμε προοπτική να παλέψουμε την ανεργία ή θα ήμασταν ένα σκορποχώρι, μια ζούγκλα».

Απαντώντας σε ερώτηση, για την ενδεχόμενη παρουσία του Γ. Παπανδρέου αύριο, στην παρουσίαση βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτού με την ΔΗΜΑΡ Μαριλένας Κοππά είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα και τι μπορώ να πω», ενώ λίγο νωρίτερα, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό είπε: 

«Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι ένας από τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, άρα διαδραματίζει ένα ρόλο, που είναι θεσμικά και αριθμητικά κρίσιμος και φαντάζομαι ως πρώην πρωθυπουργός της κρίσιμης περιόδου της ένταξης στο αρχικό μνημόνιο έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλο να δει να πετυχαίνει η προσπάθεια».

.Β. Κεγκέρογλου: Πιλοτικά, μετά τις εκλογές, η καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

«Αμέσως μετά τις εκλογές» θα ξεκινήσει πιλοτικά η καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.
 Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, είπε ότι για τον ορισμό των δικαιούχων θα ληφθούν υπόψιν και περιουσιακά κριτήρια. Εκτίμησε ότι το όριο για την καταβολή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα είναι περί τα 4.800 ευρώ, ενώ - διευκρίνισε- θα καταβάλλονται περίπου 400 ευρώ τον μήνα. 

Θα υπάρξουν, δε, όπως είπε, και άλλες παροχές. Για τους δικαιούχους, θα περιλαμβάνονται υπηρεσίες, όπως προγράμματα για ένταξη στην εργασία, ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, το επίδομα θέρμανσης και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ο Β. Κεγκέρογλου σημείωσε ότι η πλήρης - καθολική εφαρμογή του μέτρου είναι προγραμματισμένη για το 2015.

.«Μάχη» Καμίνη-Σπηλιωτόπουλου

Σε ντέρμπι ανάμεσα στον Γιώργο Καμίνη και τον Άρη Σπηλιωτόπουλο εξελίσσεται η προεκλογική μάχη με φόντο την κάλπη του Μαΐου.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, ο εκλεκτός της ΝΔ πλησιάζει το νυν δήμαρχο και παράλληλα απομακρύνεται από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τη διαφορά μεταξύ τους να βρίσκεται στο 2,2%.
Στην ίδια έρευνα, εκτός μάχης εμφανίζεται ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ πτωτική είναι η πορεία του Ηλία Κασιδιάρη, με μονοψήφιο αριθμό στην πέμπτη θέση.
Ρευστό είναι το πολιτικό σκηνικό στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, καθώς το 47% των ερωτηθέντων δηλώνει αναποφάσιστο.
Στην έρευνα της VPRC, η ΝΔ προηγείται οριακά του ΣΥΡΙΖΑ με 0,4%, τρίτη δύναμη, αλλά με μειωμένα ποσοστά εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή, η οποία ισοδυναμεί με το Ποτάμι, ενώ «εξαφανισμένη» είναι η ΔΗΜΑΡ.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές στην Α΄ Αθηνών, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 15,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15,1%, η Χρυσή Αυγή 5,2%, το Ποτάμι 5,2%, η Ελιά 3,2%, το ΚΚΕ 2,7%, οι ΑΝΕΛ 2,7%, η ΔΗΜΑΡ 0,6%, ενώ «άλλο κόμμα» ψηφίζει το 3,2%.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.