ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
 Επέρχεται ως φαίνεται η πλήρης αποσύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Ενα «λεφούσι» διαφόρων τάσεων «μαρξιστικών» κατέρρευσε υπό την πίεση των προσαρμογών που επιβάλλει η άσκηση της εξουσίας.

 Οι πάσης φύσεως «συνιστώσες» δεν μπόρεσαν να ανεχθούν «προσαρμογές» που απεδέχθησαν ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του· προτίμησαν τη διατήρηση της ιδεολογικής τους καθαρότητος. Η ουσία, όμως, είναι ότι η ελληνική Αριστερά υπήρξε πάντα πεισιθάνατος· οι θούριοι και τα άσματά της δεν είναι παρά μοιρολόγια· προκαλεί αναστάτωση, επιχειρεί ανατροπές, αλλά η ιδιότητα του «θύματος» τη συντηρεί και... περισσότερα »

.Δεν χόρτασαν ψέματα τόσους μήνες

Επαναλαμβανόμενη μπαρούφα δεν μπορεί να είναι απλά μπαρούφα αλλά κρύβει πιθανώς και κάποιο σχέδιο. Όταν λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ένα μείζον θέμα πολλές φορές με ύπουλο τρόπο, τότε κάποιο σχέδιο θα έχει. Ο λόγος για το Μνημόνιο και την εφαρμογή του.

 Πρώτος ο Τσίπρας είχε βγει και είπε ότι δεν πιστεύουμε στη συμφωνία και όλοι αναρωτήθηκαν πώς θα την υλοποιήσει αν δεν την πιστεύει. Προχθές με άκρατο κυνισμό ο Νίκος Βούτσης βγαίνει και λέει ότι μόνο αν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ θα υλοποιήσει το Μνημόνιο, αν όχι θα καταψηφίσει μέτρα που ήδη έχουν ψηφίσει. Ανοησίες θα πει κανείς αλλά μήπω...περισσότερα »

.Σκληρά διλήμματα για την αυτοδυναμία και φαρμακερά «καρφιά» από τον Τσίπρα

Την προεκλογική περίοδο εγκαινίασε και επίσημα με την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα πριν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιστρέψει τη διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος από την πλευρά του θα προκηρύξει τις πρόωρες εκλογές.

 Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μία ανασκόπηση των πεπραγμένων της κυβέρνησής του στο επτάμηνο και εμφανίστηκε απολογητικός αλλά και ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους. Ισχυρίστηκε ότι η απόφασή του για εκλογές είχε ληφθεί από τις 12 Ιουλίου, ημέρα που υπέγραψε τη νέα δανειακή σύμβασ... περισσότερα »

.Μετά τον Ρωμανιά, άλλοι δύο πρώην ΓΓ της κυβέρνησης στον Λαφαζάνη

Την αρχή έκανε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Ρωμανιάς και ακολούθησαν δύο ακόμη ΓΓ της κυβέρνησης που προσχώρησαν στη Λαϊκή Ενότητα. Πρόκειται για τον πρώην Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Τάσο Μαυρόπουλο και τον πρώην Ειδικό γραμματέα Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Αποστόλη Καψάλη, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα με τον κ. Λαφαζάνη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που είχε λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 Έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι κ.κ. Μαυρόπουλος και Καψάλης ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους στο κόμμα, ενώ σε δηλώσεις ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.