ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΕΤΤΑΣ...ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ



.Παρουσίαση των υποψηφίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Ζωγράφου

Προηγήθηκε η τοποθέτηση της *Αφροδίτης Ρέντζου, υποψήφια για την Ευρωβουλή, η οποία ανέπτυξε εν συντομία τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν το ΚΚΕ. 
Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου την έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης Ανδρέας Καραβίδας, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελείται από *«**πρωτοπόρους αγωνιστές του λαϊκού κινήματος 
Το Ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Υποψήφιος Δήμαρχος ΖΩΓΡΑΦΟΥ: *Καραβίδας Ανδρέας*, Φυσικοθεραπευτής, Δημοτικός Σύμβουλος, Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβ... περισσότερα »

.Πασχαλινή γιορτή 2014 για τα παιδιά!

Μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά, μια γιορτή πασχαλινή, διοργανώνεται το Σάββατο12 Απριλίου 2014 στο κινηματοθέατρο «ΑΛΕΚΑ» (΄Γ Ορεινής Ταξιαρχίας 13, Ζωγράφου), από το Ν.Π Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.
Στις 11:00 το πρωί θα παρακολουθήσουμε την παιδική θεατρική παράσταση  «Ο Βασιλιάς Κλόουν», με πολύ τραγούδι, χορό και διαδραστικό παιχνίδι.

Υπόθεση Παράστασης: Η ιστορία του «Βασιλιά Κλόουν» εκτυλίσσεται σε μια κοινωνία που υποφέρει από τις σκληρές διαταγές του βασιλιά της. 
Ένας σαλτιμπάγκος σύμβολο αθωότητας και παιδικής φαντασίας έρχεται να ταράξει τα νερά δίνοντας πίσω τη χαρά και το γέλιο. 

Υπέρμαχος της δημοκρατίας και της εσωτερικής ελευθερίας, ο σαλτιμπάγκος λέει αλήθειες που συγκινούν και προβληματίζουν.

.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Το παράρτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας Ζωγράφου και οι Κομματικές Οργανώσεις Ζωγράφου του ΚΚΕ σας προσκαλούν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης των Πέντε Κρεμασμένων Αγωνιστών και όλων των ηρώων της Εθνικής Αντίστασης στου Ζωγράφου,

την Κυριακή 13 Απρίλη στις 11:00 στην πλατεία Πέντε Ηρώων, Παπαδιαμαντοπούλου και Ξενίας (ΑΛΕΞ), προσυγκέντρωση 10:30 στο μνημείο Ηρώων Ζωγράφου.

.Πανηγυρισμοί και μεμψιμοιρίες

*Υπάρχει* μία αναμφισβήτητη αλήθεια: Οικονομική ανάκαμψη με κλειστές τις διεθνείς αγορές δανεισμού δεν είναι εφικτή και βιώσιμη. Ιδίως σε συνθήκες μιας διεθνοποιημένης ευρωπαϊκής οικονομίας. 

Αν ανοίξουν οι διεθνείς πιστωτικές γραμμές, με λογικά επιτόκια, προς τη χώρα, τις τράπεζες και τις ελληνικές επιχειρήσεις, η οικονομία θα κινηθεί με αυξητικούς ρυθμούς, η τραπεζική ρευστότητα θα βελτιωθεί και οι επενδύσεις θα... επανεμφανιστούν.
 Σ' αυτό το πλαίσιο, εάν ο στόχος είναι η εξομάλυνση των χρηματοδοτικών ροών της ελληνικής οικονομίας, μια σωστή και μεθοδική έξοδος στις αγορές είναι ... περισσότερα »

.Ελιά ή Ποτάμι;

Και τα δύο δεν γίνεται. Γι' αυτό οι ίσες αποστάσεις και οι εκδηλώσεις εκτίμησης και προς τους δύο μικρή σημασία έχουν και δεν ακυρώνουν, απλώς καθυστερούν, την ανάγκη επιλογής. Θα επιχειρηματολογήσω, λοιπόν, υπέρ της Ελιάς. 

Παίρνω πάντα υπ' όψη μου ότι στο Ποτάμι βρίσκονται φίλοι που εκτιμώ για το επιστημονικό τους έργο και την κοινωνική τους προσφορά, άνθρωποι που πολλές φορές σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα βρεθήκαμε μαζί, αρκετές φορές παλεύοντας κόντρα στο ρεύμα. Και είναι περιττό να τονίσω ότι, ως συνεργάτης του protagon, και με τον Σταύρο και με πολλούς άλλους έχουμε μια σχέσ... περισσότερα »

.«Πιθανόν η Ελλάδα να χρειαστεί νέα στήριξη»

Την άποψη ότι οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας μεσοπρόθεσμα είναι μεγάλες και ενδεχομένως να απαιτηθεί πρόσθετη χρηματοδοτική στήριξη εξέφρασε πριν λίγο από την Ουάσιγκτον ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ Ρέζα Μογκαντάμ.

Ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εκτίμησε ότι η Ελλάδα πιθανός να χρειαστεί πρόσθετη στήριξη από τη ζώνη του ευρώ την επόμενη διετία. «Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ μεγάλες», είπε και προσέθεσε πως αυτές θα προσδιορισθούν μετά το καλοκαίρι .

Στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον ο Μογκαντάμ είπε πως η Ελλάδα εφάρμοσε πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις για να σταθεροποιήσει την οικονομία της και τόνισε ότι η δημοσιονομική προσαρμογή στη χώρα είναι η μεγαλύτερη που έγινε στην Ευρώπη.

.«Η Ελλάδα τα κατάφερε»

«Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο πρόγραμμα, η Ελλάδα τα κατάφερε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις κοινές δηλώσεις μετά την συνάντησή του με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και τόνισε την «σημασία που έχει η ενίσχυση της ρευστότητας για τις ελληνικές επιχειρήσεις». 
Από την πλευρά της η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε: «Στην Ελλάδα έγιναν πάρα πολλά, υπάρχουν πειστήρια ότι η προσπάθεια αποδίδει. 

Ξέρω ότι οι άνθρωποι περνούν δύσκολα και θα συνεχίσουν να περνούν δύσκολα γιατί υπάρχουν κι άλλα να γίνουν. Στις δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Τα πράγματα έχουν αλλάξει ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.