.Το life style της λαοκρατίας

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Με όλο τον σεβασμό στον θεσμό και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας είμαι υποχρεωμένος να του ζητήσω να μην προκαλεί τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Διότι μόνον ως πρόκληση στα δημοκρατικά μας αισθήματα μπορώ να εκλάβω την επιμονή του στον λαιμοδέτη. 

Δεν ξέρω αν οφείλεται σε προσωπική κοκεταρία ή κάποια εμμονή σε αντιλήψεις παρωχημένου συντηρητισμού. Είναι κρίμα πάντως ο πρώτος πολίτης να δείχνει τόσο απροκάλυπτα ότι επιμένει στο «παλιό» τη στιγμή που η χώρα κατακλύζεται από την πλημμυρίδα του «νέου». Δίπλα του ο κ. Βούτσης με τη σφύζουσα από υγεία και όρε... περισσότερα »

.Αποβλήθηκαν για 3 μήνες από FIFA και UEFA Μπλάτερ και Πλατινί

Η Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας της FIFA, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, *Σεπ Μπλάτερ*, αποβάλλεται από το αξίωμά του για τους επόμενους τρεις μήνες (σ.σ. ήταν η μέγιστη που μπορούσε να του επιβάλει). 

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον ομολογό του στην UEFA, *Μισέλ Πλατινί*, ο οποίος ενεπλάκη στην υπόθεση του σκανδάλου για τεράστιο χρηματικό ποσό που έλαβε από τη FIFA (1,8 εκατ. ευρώ το 2011), χωρίς συγκεκριμένη δικαιολογία. Οι ποινές είναι άμεσα εφαρμόσιμες. Ετσι ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA, που είναι φαβορί για να διαδεχθεί τον Μπλάτερ στην FI... περισσότερα »

.Από 1η Νοεμβρίου αυξάνεται το επιτόκιο στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Στο 5% από 3% ετησίως αυξάνεται από την 1η Νοεμβρίου το επιτόκιο της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών όσων έχουν υπαχθεί στη ευνοϊκή διάταξη των 100 δόσεων, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ με την οποία τίθεται σε εφαρμογή η σχετική διάταξη του 3ου μνημονίου βάσει της οποίας το επιτόκιο για όλες τις εν ενεργεία ρυθμίσεις υπολογίζεται με βάση το ισχύον επιτόκιο αναφοράς για πράξεις αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Δεδομένου ότι η επιταγή του μνημονίου αφορά όλες τις εν ενεργεία ρυθμίσεις, αναπροσαρμογές επιτοκίων θα υπάρξουν και στις ρυθμίσεις που προέβλεπαν επιτόκι... περισσότερα »

.Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων εξαπολύει η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζει ότι πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες που έσπευσαν να ενταχθούν στη «ρύθμιση των 100 δόσεων» αιφνιδιάζονται για ακόμη μια φορά.
Η ΝΔ αναφέρει ότι για φορολογούμενους με οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ αυξάνεται το επιτόκιο από 3% στο 5%, ενώ για όσους έχουν οφειλές έως 5.000 ευρώ για να μην αυξηθεί το επιτόκιο θα πρέπει να μην ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, η αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας τους να είναι έως 150.000 ευρώ και το ετήσιο εισόδημά τους να μην υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ.

Τέλος, η ΝΔ τονίζει ότι πολλοί φορολογούμενοι θα κληθούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους σε λιγότερες δόσεις, καταβάλλοντας υψηλότερο ποσό ανά μήνα, με συνέπεια να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τη ρύθμισή τους και έτσι θα μειωθούν τα έσοδα του κράτους.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.