.Νέα Στήριξη 110 συμπολιτών μας στην Ανεξάρτητη Υποψηφιότητα του Αντώνη Πέττα

Ανταποκρινόμενοι στην ανοιχτή επιστολή του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Ζωγράφου κ. Αντώνη Πέττα, εμείς, δημότες της πόλης μας, εκφράζουμε την ανοιχτή και δημόσια ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα που έχει απευθύνει. Μαζί με τον Αντώνη και τους 45 συμπολίτες μας που ήδη δημοσιοποίησαν την υποστήριξη τους στη νέα προσπάθεια, ξεκινάμε τον αγώνα για να γίνουν οι γειτονίες μας η Πόλη που ονειρευτήκαμε. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΑΡΝΑΟΥΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΒΑΛΚΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ... περισσότερα »

.Μπαρτσελόνα και Παρί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έχουν γίνει έως τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα νίκησε 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι και μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Εϊτιχαντ» πήρε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. 
Πολύ ωραίο ματς έγινε και στο "Παρκ ντε Πρενς" όπου η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Λεβερκούζεν. Όσο για την πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα, όταν οι πρωταθλητές Γαλλίας συνέτριψαν 4-0 τους αντιπάλους τους στη Γερμανία.

Χθες σφράγισαν  τα εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο Μαδρίτης που απέκλεισε τη Μίλαν και η Μπάγερν Μονάχου που απέκλεισε την Άρσεναλ.

.Η G7 προειδοποιεί τη Ρωσία ότι το δημοψήφισμα στην Κριμαία δεν θα έχει νομική ισχύ

Το δημοψήφισμα στην Κριμαία για την ένωση της περιοχής με τη Ρωσία δεν θα έχει «καμία νομική ισχύ», προειδοποίησαν σήμερα οι ηγέτες της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών απειλώντας τη Μόσχα ότι θα υποστεί τις συνέπειες εάν δεν σταματήσει αμέσως τις προσπάθειές της για αλλαγή του καθεστώτος της χερσονήσου.

«Καλούμε τη Ρωσία να σταματήσει αμέσως τις ενέργειές της για τη στήριξη του δημοψηφίσματος στην Κριμαία (...) που παραβιάζει το ουκρανικό σύνταγμα» τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μία ημέρα αφότου το κοινοβούλιο της χερσονήσου ανακήρυξε την ανεξαρτησία της περιοχής, προετοιμάζοντας το έδαφος για την ενσωμάτωσή της στη Ρωσία.

Οι ηγέτες της G7 (ΗΠΑ, Γερμανία, Καναδάς, Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία, Βρετανία), στη συνεδρίαση των οποίων μετείχαν και οι επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δηλώνουν ότι δεν θα αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής το οποίο θα είναι αποτέλεσμα μιας "διαδικασίας που βρίθει από παρατυπίες" λόγω της ανεπαρκούς προετοιμασίας του αλλά και της παρουσίας ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία.

.Νέα διαδικασία εισπράξεων

Την αναζήτηση των οφειλών προς τα ταμεία επικουρικής ασφάλισης από το αρμόδιο κέντρο είσπραξης, το οποίο είναι υπεύθυνο και για την αναζήτηση οφειλών προς τα ταμεία κύριας ασφάλισης προβλέπει απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. 

Στο εξής το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών καθίσταται αρμόδιος φορέας για την είσπραξη των καθυστερούμενων ασφαλιστικών εισφορών υπέρ του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής ασφάλισης, του Ταμείου πρόνοιας Ιδιωτικού Τομέα και του Ταμείου Ασφάλισης υπαλλήλων τραπεζών και επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας.

.Τις θέσεις του έδωσε στη δημοσιότητα «Το Ποτάμι»

Τις θέσεις του για μια σειρά από ζητήματα έδωσε, απόψε, στη δημοσιότητα ο πολίτικος σχηματισμός «Το Ποτάμι». Ειδικότερα, «Το Ποτάμι» αναφέρει ότι οι προτεραιότητες του είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας των θεσμών, η δυναμική συμμέτοχη στην Ευρώπη, η ουσιαστική βιώσιμη ανάπτυξη, η έμπρακτη στήριξη των αδύναμων και η προώθηση μιας προοδευτικής κοινωνίας 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «για εμάς αυτοί οι στόχοι είναι αλληλένδετοι», καθώς «η αποσπασματική θεώρηση κάθε τομέα χωρίς σύνδεση σε ένα ευρύτερο πλέγμα όχι μόνο δράσεων, αλλά και προσέγγισης των πραγμάτων, θα αποτύχει». «Το ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.