.Μάρδας: Οι θυρίδες θα ανοίξουν όταν ανοίξουν όλα τα καταστήματα


Με τη σημερινή απόφαση του ελληνικού λαού, το μήνυμα είναι «ναι στην Ευρώπη, ναι στο ευρώ και όχι στους όρους που προτάθηκαν». 

Η κυβέρνηση έχει τονίσει και προεκλογικά και μετεκλογικά ότι ο προσανατολισμός της είναι στην Ευρώπη και στο ευρώ, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά τη σύσκεψη που είχε με τα τραπεζικά στελέχη.

Ο κ. Μάρδας επισήμανε ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν αύριο και θα λειτουργήσουν όπως λειτούργησαν την Παρασκευή 3 Ιουλίου (σ.σ. ώστε οι συνταξιούχοι να πάρουν τα 120 ευρώ).

Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των θυρίδων είπε ότι για λόγους ισότιμης μεταχείρισης όλων των πελατών των τραπεζών, οι θυρίδες θα ανοίξουν όταν ανοίξουν όλα τα καταστήματα, και οι δικαιούχοι θα έχουν την απόλυτη κυριότητα.

Αναφορικά με τη ρευστότητα των τραπεζών επισήμανε ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν στην αυριανή συνεδρίαση της ΕΚΤ.

.Μέρκελ και Ολάντ θέλουν Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης την Τρίτη

Τη σύγκληση Συνόδου Κορυφής της ευρωζώνης για την Ελλάδα επιθυμούν η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Την είδηση γαι την επιθυμία της σύγκλησης Συνόδου Κορυφής για τις χώρες της ζώνης του ευρώ, ανακοίνωσε το Βερολίνο.

.Δ. Κουτσούμπας: Η συγκυβέρνηση να μην χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα για νέα σκληρά μέτρα

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για να επιβάλλει στον λαό μας νέα σκληρά μέτρα, νέα μνημόνια διαρκείας. Η διαπραγμάτευση που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας με βάση την πρότασή του πριν τρείς μέρες προς τους τρείς θεσμούς, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέο χειρότερο μνημόνιο, δήλωσε μεταξύ άλλων ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κάλεσε τον λαό σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση και τόνισε, είπε ότι το ΚΚΕ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντιμονοπωλιακής-αντικαπιταλιστικης πάλης και υπογράμμισε ότι απαντάμε στην απόπειρα πόλωσης και διχασμού με την ενότητα της εργατικής τάξης.

.Συγκρατημένη αισιοδοξία στον ΣΥΡΙΖΑ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επικράτηση του "όχι" στο δημοψήφισμα επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κορυφαία κομματικά στελέχη εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για το ομαλό κλίμα που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τις πρώτες απογευματινές ώρες πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή στελεχών και υπουργών, όπου έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη ημέρα, ενώ επαναβεβαιώθηκε η θέση του κόμματος ότι σε όλες τις εμφανίσεις τους, υπουργοί και κομματικά στελέχη θα πρέπει να υπογραμμίζουν την σημασία της εθνικής ενότητας.

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.