.Μία κριτική στην ευρωπαϊκή Αριστερά...... Αυτό είναι το πρόβλημα της Αριστεράς. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δεν είναι σε θέση να προτείνει

H Aριστερά είχε ανέκαθεν υποστηρικτές αξίες που ήταν πιο ορατές , διαχρονικές και ανθεκτικές από τη Δεξιά. Η Αριστερά πίστευε σε ένα μοντέλο μιας κοινωνικής συμβίωσης επί ίσους όρους ελευθερίας και ισότητας για τον καθένα. 

Δε δυσκολεύτηκε να απαντήσει στα αιτήματα των καιρών και να βρει μια αξιόπιστη λύση , βασισμένη πάντα στην καθολική της πίστη για μια διευρυμένη κοινοκτημοσύνη που θα διοχετεύεται σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό επίπεδο.

 Η Αριστερά, όμως, λόγω μιας καχυποψίας που ήταν διασυνδεδεμένη με το όραμά της, φάνταζε ανυπόφορη για τους συντηρητικούς επικριτές της. Σήμερ...περισσότερα »

.Φ. Γεννηματά: Διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο το ΠΑΣΟΚ, εμένα και την οικογένειά μου

Σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα εφημερίδων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο «για διατεταγμένη υπηρεσία με στόχο τόσο το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη, όσο και εμένα προσωπικά και την οικογένειά μου».
Η κα Γεννηματά τονίζει ότι «τα δημοσιεύματα αυτά με τους τίτλους και με το περιεχόμενό τους είναι απολύτως παραπλανητικά και συκοφαντικά, γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Αναφέρει δε πως «έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου συμβούλους να καταθέσουν τη σχετική αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση».

.Αλ. Τσίπρας: Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για μία Ελλάδα χωρίς συμφέροντα και διαπλοκή

Τα Ανώγεια επέλεξε για να ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από έναν τόπο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ο οποίος μετά από τρία ολοκαυτώματα με τη βοήθεια, τη δύναμη, τον μόχθο και την ελπίδα των ανθρώπων του ξαναζωντάνεψε. 

Αυτό θέλουμε κι εμείς να μπορέσουμε να βγούμε από τις δύσκολες μέρες της κρίσης και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για μία Ελλάδα, χωρίς συμφέροντα, χωρίς διαπλοκή, για μια Ελλάδα, χωρίς μνημόνιο και με εταίρους που θα μας σέβονται για τις προσπάθειές μας. Δεν ζητήσαμε εμείς τις εκλογές είπε ο κ. Τσίπρας για να ξεφύγουμε. Θέλουμ... περισσότερα »

.Το... καλύτερο παιδί της Ευρώπης... Ο αποσυνάγωγος, ο κομμουνιστής που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη, το παιδαρέλι που κάνει μαγκιές στη Γερμανία έχει μετατραπεί αίφνης σε καλό παιδί

Είναι πολύ εντυπωσιακή η στάση των δανειστών απέναντι στις εκλογές. Τέτοια σιωπή, τέτοια ανεκτικότητα, με εξαίρεση την παρέμβαση Τόμσεν η οποία ήταν ήπια, δεν την περιμέναμε. Πέραν των συνηθισμένων μηνυμάτων για πιστή τήρηση του μνημονίου έτερον ουδέν. 

Ή μάλλον μέσω ανεπίσημων κύκλων και συγκεκριμένων εντύπων ο Τσίπρας έχει αναχθεί στο καλύτερο παιδί της Ευρώπης. 

Ο αποσυνάγωγος, ο κομμουνιστής που θέλει να διαλύσει την Ευρώπη, το παιδαρέλι που κάνει μαγκιές στη Γερμανία έχει μετατραπεί αίφνης σε καλό παιδί, υπάκουο, με πολιτικό ορίζοντα μεγάλο και εγγυητή της ευρωπαϊκής πορείας ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.