.Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια «διαπραγμάτευση»

Το πουκάμισο το θαλασσί, μια φορούσα εγώ και μια εσύ. Για αυτό και «έβαλα αυτό με τα λαχούρια κι έφυγα γρήγορα από τα αγγούρια». Με πουκάμισο λαχούρι, κάναμε το κόμμα αχούρι. 

Να μου το πεις το σε αγαπώ και πάλι, να μου το πεις το πουκάμισο είναι ζάλη. «Αίγινα σταρ με αυτό το πουκάμισο, αν και ο στόχος μου ήταν να περάσω απαρατήρητος», δήλωσε ο κος Βαρουφάκης, μετά το σάλο για τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις. 

Ο Καμένος το παίζει υποστράτηγος, ο Γιάνης υποκάμισο. Έπειτα από δύο χιλιάδες χρόνια, οι αρχαιολόγοι θα αποκρυπτογραφήσουν το plan B, μελετώντας διεξοδικά τα σύμβολα στο πουκά... περισσότερα »

.Iskra στην αντεπίθεση: Το Συνέδριο του Σεπτέμβρη είναι παρωδία, κοροϊδία και περιφρόνηση της δημοκρατίας

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για διεξαγωγή Συνεδρίου τον προσεχή Σεπτέμβριο και βγήκαν τα... μαχαίρια από την πλευρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Μέσω της iskra, του site που εκφράζει τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα γίνεται επίθεση στην απόφαση για διεξαγωγή Συνεδρίου του κόμματος σε περίπου ένα μήνα χαρακτηρίζοντας το «παρωδία, κοροϊδία και περιφρόνηση της δημοκρατίας». 

Αναλυτικά: «Η πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής (μπλοκ των λεγόμενων ''προεδρικών'' και των λεγόμενων ''53'') τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Αλ. Τσίπρα για Έκτακτο Συνέδριο (απαιτε... περισσότερα »

.Προς Συνέδριο τον Σεπτέμβριο ο ΣΥΡΙΖΑ -Προσωρινή νίκη Τσίπρα

Παράταση ενός μήνα -για μια τυχόν διάσπαση- οπότε και θα διεξαχθεί έκτακτο Συνέδριο αποφάσισε το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας της μαραθώνιας συνεδρίασης, η οποία στιγματίστηκε από αιχμηρές τοποθετήσεις που έκαναν το θερμόμετρο στο Σινέ Κεραμεικός να χτυπήσει κόκκινο.

 Υπουργοί, βουλευτές, πρωτοκλασάτα στελέχη της ΚΕ αλλά και στελέχη νομαρχιακών επιτροπών έλαβαν τον λόγο στη 12ωρη συνεδρίαση και αφού διασταύρωσαν τα ξίφη τους, υπερψήφισαν την πρόταση της πλειοψηφίας για ανοιχτό συνέδριο το φθινόπωρο. Επί της ουσίας, πρόκειται για μια φόρμουλα που κατάφερε να πρ... περισσότερα »

.Κομισιόν: Το ΔΝΤ είναι παρών και συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα

Το ΔΝΤ είναι παρών και συμμετέχει πλήρως στις διαπραγματεύσεις για το τρίτο πρόγραμμα, δήλωσε από τις Βρυξέλλες η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα.
Σε ερώτηση σχετικά με τη μη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, μέχρι να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, σχολίασε ότι είναι ξεκάθαρο πως το ΔΝΤ έχει διαφορετικές διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα και πως αυτό αντικατοπτρίζεται και στη συμφωνία της 12ης Ιουλίου.

Ωστόσο, υπογράμμισε πως αυτό είναι απόλυτα συμβατό με την ευρωπαϊκή ατζέντα, δηλαδή πρώτα να επιτευχθεί συμφωνία για το νέο πρόγραμμα του ESM, συμπεριλαμβανομένης της τεχνογνωσίας του ΔΝΤ και μετά να εξεταστούν τα μέτρα για το ελληνικό χρέος.

.Τι ισχύει για τις αγορές μέσω ίντερνετ λόγω των capital controls

*Συναλλαγές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών με το εξωτερικό για πληρωμές και αγορές προϊόντων από το Internet μπορούν πλέον να πραγματοποιούν οι Έλληνες.* Η δυνατότητα φαίνεται πως παρέχεται μέσα από τις εγκυκλίους στις τράπεζες που βασίστηκαν στην τελευταία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

 Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, ενημερώθηκε από την πρόεδρο της ΕΕΤ Λούκα Κατσέλη πως στο πλαίσιο της τελευταίας ΠΝΠ, μπορούν πλέον να γίνουν και συναλλαγές αγορών-πληρωμών στο εξωτερικό με χρεωστικές, πιστωτικές κα... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.