.Tι σημαίνει πρακτικά στάση πληρωμών – Τι θα συμβεί με μισθούς του Δημοσίου και συντάξεις

*Δεν κινούμαστε σε «χαρτογραφημένα νερά» άρα δεν υπάρχει σαφές και συγκεκριμένο σχέδιο πως θα συμβεί αυτό. Κατά συνέπεια οι παρακάτω σκέψεις είναι υποθέσεις με βάση λογικούς συνειρμούς και αυτά που «ιχνογραφούνται» από τις δηλώσεις ξένων παραγόντων που έχουν σχέση με την ελληνική υπόθεση.* 

Το σενάριο της εσωτερικής στάσης πληρωμών σημαίνει πως δεν θα συμβεί πιστωτικό γεγονός καθώς την κρίσιμη στιγμή της αδυναμίας πληρωμής κάποιας δόσης θα παρέμβουν οι δανειστές και θα την καλύψουν. 
Αυτό που κάνουν τα τελευταία χρόνια δηλαδή βάση των μνημονιακών συμφωνιών. *Εσωτερική στάση πληρωμών ση... περισσότερα »

.Απίστευτο: 28 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να επιτρέπεται η κουκούλα

Να μπει τέλος στον νόμο που ποινικοποιεί την κουκούλα και να δοθούν εγγυήσεις όταν λαμβάνεται DNA, ζητούν 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε τροπολογίες που κατέθεσαν στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄. 

Ειδικότερα ζητούν να καταργηθεί ο νόμος 3772/2009 και η επαύξηση των ποινών που επέφερε σε πέντε συνολικά εγκλήματα προβλεπόμενα στα άρθρα 189 (διατάραξη της κοινής ειρήνης), 308Α (απρόκλητη σωματική βλάβη), 310 (βαριά σωματική βλάβη), 380 (ληστεία) 

και 382 (διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς) του Ποινικού Κώδικα, όταν αυτά τελούνται από άτομα με καλυμμένα ή αλλοιωμένα χα... περισσότερα »

.Ξαφνικό τετ α τετ Σαμαρά-Βενιζέλου στη Βουλή

Περίπου ένα τέταρτο κράτησε η αιφνιδιαστική συνάντηση Βενιζέλου-Σαμαρά στο γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
«Μου άρεσε η φράση σου περί της εβδομάδας της Διακαινησίμου, τώρα διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών» φέρεται να είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στον Ευ. Βενιζέλο.
Ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι πήγε στο γραφείου του Ευάγγελου Βενιζέλου για να του πει «χρόνια πολλά» και μια «καλησπέρα».
Οταν τον ρώτησαν δημοσιογράφοι «Μια καλησπέρα κρατάει ένα τέταρτο;» ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε «Ηταν καλησπέρα με εκτόπισμα».
Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς ερωτηθείς για το αν θα καταθέσει η ΝΔ πρόταση μομφής για την Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε «Οψόμεθα».
Αναφορικά με τις τροπολογίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για «κουκούλες» ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι αυτές οι προτάσεις είναι ενδεικτικές των όσων περιέγραφε ο Γιάννης Πανούσης στο άρθρο του στα «ΝΕΑ» για να προσθέσει ότι το σκεπτικό τους είναι διχαστικό και δεν είναι σίγουρο ότι θα τις κάνει δεκτές η κυβέρνηση.

.«Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της».... «Είχαμε μία εποικοδομητική, εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση για τις ελληνικές προτάσεις μεταρρυθμίσεων»

«Είχαμε μία εποικοδομητική, εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση για τις ελληνικές προτάσεις μεταρρυθμίσεων» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μετά τη συνάντησή του με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία διήρκησε δυόμισι ώρες, στα γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, σήμερα το πρωί. 

H κυβέρνησή μας είναι μεταρρυθμιστική. Είμαστε αποφασισμένοι να μεταρρυθμίσουμε την Ελλάδα εκ βαθέων. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας στον ελληνικό λαό» είπε και επεσήμανε: «Το να έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να συζητήσουμε το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Ε... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.