.Αυτές θα είναι οι συντάξεις για Δημόσιο, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ μετά τις μειώσεις

Μειώσεις σε παλιούς και νέους συνταξιούχους φέρνει το νέο ασφαλιστικό. Ανάλογα με το ταμείο που είναι ασφαλισμένος ο κάθε συνταξιούχους θα δει και τις αντίστοιχες μειώσεις στα χρήματα που θα παίρνει κάθε εβδομάδα. 

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπος τα τα ποσά των συντάξεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία διαμορφώνονται ανάλογα με τα έτη ασφάλισης, το πότε αποχωρεί ο συνταξιούχος, αλλά και τον μισθό που έπαιρνε όσο εργαζόταν.

.Θρίλερ για ΦΠΑ σε ιδιωτική εκπαίδευση, ενοίκια και επίδομα θέρμανσης

Στην τελική ευθεία κρίσιμων αποφάσεων για αλλαγές στη φορολογία που αποτελούν μέρος των προαπαιτούμενων για την επόμενη δόση και θα συμβάλλουν στην αύξηση των δημοσίων εσόδων εισέρχεται η κυβέρνηση.

 Έως και την Παρασκευή θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση μετά την παράταση για μία εβδομάδα που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών την προηγούμενη Παρασκευή.

 Στο υπουργείο εξετάζονται διάφορα σενάρια για το πώς θα εφαρμοσθεί το μέτρο, ποιες εξαιρέσεις θα υπάρξουν και που θα βρεθούν τα ισοδύναμα, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει «κλειδώσει» κάποιο από ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.