.ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κομματική οργάνωση «χωρίς ομαδοποιήσεις» δρομολογεί ο Αλέξης Τσίπρας

«Διόρθωση αστοχιών» της προηγούμενης κυβέρνησης και διόρθωση άλλων αστοχιών στο εσωτερικό του κόμματος φαίνεται πως είναι οι βασικές προτεραιότητες του *Αλ. Τσίπρα*. 

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ανέφερε σε συνεδρίαση κομματικού οργάνου την Δευτέρα το μεσημέρι, λίγο πριν την συγκρότηση της νέας κυβέρνησης, ο ρόλος του νέου κυβερνητικού σχήματος θα είναι και να διορθώσει «αστοχίες και αδυναμίες της προηγούμενης 7μηνης περιόδου». 

Εντύπωση προξένησε πάντως και η σπουδή με την οποία ο κ. Τσίπρας θέλησε να μιλήσει για το εσωτερικό του κόμματος και τις αλλαγές που σχεδιάζει. Σύμφωνα με κάπο... περισσότερα »

.Ο Σουλτς «δεν καταλαβαίνει» γιατί ο Τσίπρας θέλει συνεργασία με ΑΝΕΛ

Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανανεώσει τον συνασπισμό με του Ανεξάρτητους Έλληνες «δεν καταλαβαίνει» ο πρόεδρος της Ευρωβουλής, από την ομάδα των Ευρωσοσιαλιστών, Μάρτιν Σουλτς

. «Τον πήρα τηλέφωνο δεύτερη φορά να ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το περίεργο, ακροδεξιό κόμμα» είπε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής μιλώντας τη Δευτέρα στο France Inter. 

«Ουσιαστικά δεν μου έδωσε απάντηση. Είναι πολύ έξυπνος, ειδικά από το τηλέφωνο, μου έλεγε πράγματα που φαίνονται πειστικά αλλά σε τελική ανάλυση μου φάνηκαν κάπως αλλόκοτα» είπε χαρακτηριστικά ο Σουλτς. *Αντίδραση ΑΝΕΛ* Αντί... περισσότερα »

.Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μέρκελ σε Τσίπρα - Συζήτησαν θέματα διμερούς και ευρωπαϊκής πολιτικής

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Συμφώνησε να έχει μαζί της εκτενέστερες συζητήσεις στο πλαίσιο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ερχόμενη Τετάρτη.

 Η Ανγκελα Μέρκελ συνεχάρη τον κ. Τσίπρα για την εκλογική του νίκη και συζήτησε μαζί του θέματα διμερούς και ευρωπαϊκής πολιτικής -μεταξύ άλλων το προσφυγικό- ενόψει και της έκτακτης Συνόδου Κορυφής. 

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπερτ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ... περισσότερα »

.8 κόμματα στη Βουλή: Οι έδρες που λαμβάνουν -Η ανατροπή της τελευταίας στιγμής

Οκτώ από τα συνολικά 19 που συμμετείχαν στις εκλογές, κόμματα, μπαίνουν τελικά στη νέα Βουλή. Η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την είσοδό της στη Βουλή, ενώ οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, ανατρέποντας τις δημοσκοπήσεις, κατάφεραν να μπουν. 

Οι έδρες που λαμβάνουν τα κόμματα με βάση τα ποσοστά τους, με καταμετρημένο το 99,82% των εκλογικών τμημάτων έχουν ως εξής: · ΣΥΡΙΖΑ: 145 · ΝΔ: 75 · Χρυσή Αυγή: 18 · ΠΑΣΟΚ: 17 · ... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.