.Μέσω διαδικτύου η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας του ΙΚΑ

Δεν απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ προκειμένου να ανανεώσουν την ασφαλιστική ικανότητα για την περίοδο από 1/3/2015 έως 29/2/2016 και να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας, αφού όλες οι σχετικές διαδικασίες μπορούν να γίνονται από τον διαδικτυακό τόπο του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ).

Τη δυνατότητα αυτή έχουν όσοι υπάγονται στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι (συμπεριλαμβανομένων και αυτών του τ. ΟΠΑΔ/ΤΥΔΚΥ).

.Τσίπρας: Δεν θα υπογράψω νέο Μνημόνιο τον Ιούνιο

Τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Κυβερνητικό Συμβούλιο, ενώ διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να υπογράψει νέο Μνημόνιο τον Ιούνιο. Συνοπτικά τι είπε ο πρωθυπουργός: ·

 Οι εταίροι μας ενέκριναν την επέκταση της δανειακής σύμβασης χωρίς την επέκταση μνημονιακών δεσμεύσεων · Πετύχαμε τους βασικούς προκαταρκτικούς μας στόχους · Μια τετράμηνη παράταση · Να διαπραγματευτούμε την ίδια την δανε... περισσότερα »

.CNBC: Επέστρεψαν οι φήμες για τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα

Το μελάνι πάνω στο χαρτί της συμφωνίας που υπέγραψαν από κοινού η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι εταίροι ακόμη δεν έχει στεγνώσει. Κι όμως, η σπέκουλα γύρω από το αν η Ελλάδα θα αναγκαστεί να ζητήσει κι άλλα χρήματα έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. 

Το CNBC διερωτάται αν η Ελλάδα, όντως, χρειάζεται ένα τρίτο πακέτο στήριξης, αλλά μέσα από την ανάλυση φαίνεται πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. 

Ο επικεφαλής οικονομολόγος της ING, Κάρστεν Μπρζέσκι σημειώνει: «Η ανάγκη της Ελλάδας για ένα τρίτο πρόγραμμα, είναι εξαιρετικά υψηλή. Θα υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις. Και αυτές οι διαπ... περισσότερα »

.Τσίπρας στο Euronews: Η Ελλάδα πέρασε έναν δύσκολο κάβο – Ωρα για μεταρρυθμίσεις

Τις προθέσεις του για την «επόμενη μέρα» των διαπραγματεύσεων γνωστοποιεί ο πρωθυπουργός και με δήλωσή του στο Euronews τονίζει πως η «Ελλάδα πέρασε ένα δύσκολο κάβο», ωστόσο «Ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για ν’ αλλάξουμε την Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει πορεία». 

Επίσης, αφού χαιρετίζει την ψήφο του γερμανικού Κοινοβουλίου επισημαίνει πως «ήρθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσειςπου έχει ανάγκη ο τόπος και καμιά κυβέρνηση δεν επεδίωξε γιατί υπήρχαν δεσμεύσεις με ισχυρά συμφέροντα». 
Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού: *«Η Ελλάδα πέρασε ένα δύσκολο κάβο.* *Ήρθε η ώρα για τις μεταρρυθμίσει... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.