.ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ''ΕΝΤΟΣ'' Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

Τη δική του, προσωπική σφραγίδα θέλει να βάλει στον επικείμενο ανασχηματισμό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...
Όχι μόνο επειδή ήταν εκείνος που τον προανήγγειλε, καθιστώντας τον αναπόφευκτο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ούτε μόνο επειδή θα έχει το ΠΑΣΟΚ αρκετό μερίδιο στο νέο υπουργικό συμβούλιο. 

Αλλά και γιατί θέλει να προωθήσει στην κυβέρνηση απολύτως δικούς του ανθρώπους, που ειναι πιθανόν να προκαλέσουν αναταράξεις στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός κάποιων προβεβλημένων βουλευτών, που έχουν ξεχωρίσει όντως με την παρουσία τους τον τελευταίο χρόνο (π.χ. Κωνσταντινόπουλος, Κουκουλόπουλος κ.ά.), ο κ. Βενιζέλος προωθεί και εξωκοινοβουλευτική στελέχη, μεταξύ των οποίων η Συλβάνα Ράπτη και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, που δεν κατάφεραν να εκλεγούν ευρωβουλευτές στις τελευταίες ευρωεκλογές, αλλά και ο Γιώργος Κουτρουμάνης. 

Ο κ. Βενιζέλος θέλει επίσης την Εύη Χριστοφιλοπούλου υπουργό Παιδείας!

.Τεράστια οικολογική καταστροφή στη Σάμο

Σε μια ακτίνα περίπου 4 χιλιομέτρων σε όλη την ακτογραμμή από τη γέφυρα του Κερκήτειου ποταμού μέχρι και την παραλία Ποτάμι στο Καρλόβασι της Σάμου, έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες χιλιάδες μικρά νεκρά ψάρια (λίγο μεγαλύτερα από γόνο).

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο ώστε να πάρει δείγματα και να διαπιστώσει από που οφείλεται αυτό το γεγονός, σύμφωνα με το i-samos.gr

Δείγματα θα σταλούν και στην οργάνωση «Αρχιπέλαγος», σύμφωνα με την οποία το περιστατικό κατά 99% οφείλεται στη δραστηριότητα γνωστών Γρι-Γρι που ανενόχλητα προκαλούν τους τελευταίους μήνες τεράστιες καταστροφές,

Πιθανότατα τα ξημερώματα της Παρασκευής κάποιο/α Γρι-Γρι διαπίστωσαν ότι είχαν πιάσει αυτά τα μικρά ψάρια και για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα τα πέταξαν στη θάλασσα.

Είναι γεγονός πως επικρατεί προβληματισμός στη Σάμο όλο αυτό το διάστημα από επαγγελματίες ψαράδες και πολίτες του νησιού που διαμαρτύρονται πως εξαιτίας της δραστηριότητας των Γρι-Γρι που έρχονται από άλλες περιοχές του Αιγαίου, δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα, αφού φτάνουν στο σημείο να ψαρεύουν ακόμα και μέσα σε κόλπους, μην αφήνοντας κανένα είδος του θαλάσσιου πλούτου να ζήσει!

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.