.Η αποκαθήλωση μιας επικίνδυνης κυβέρνησης

Εμείς το ξέραμε και το γράφαμε εδώ και καιρό. Ο κόσμος δυστυχώς δεν άκουσε, δεν διάβασε, δεν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και που οδηγεί τη χώρα με τις επιλογές του στην κάλπη. Βεβαίως και δεν ήταν καλά τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν στη Μεταπολίτευση ευθύνονται για την κατάντια της χώρας.

 Όμως, στα χρόνια του Μνημονίου, από το 2010 και μετά αυτό που διαλύει σιγά – σιγά τη Δημοκρατία μας είναι ο άκρατος λαϊκισμός Ένας λαϊκισμός που καλλιεργήθηκε από την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και είναι γνωστό πως όταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες. Δεν θα πρέπει καν... περισσότερα »

.Τα «κόκκινα» δάνεια τίναξαν το Euroworking Group στον «αέρα»: Εμπλοκή από τους δανειστές

Αν και δεν το επιβεβαιώνουν ελληνικές πηγές ακόμα, πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ, καθώς δεν έχει διαπιστωθεί ικανοποιητική πρόοδος στη διαπραγμάτευση για τα ανοικτά μέτωπα των προαπαιτούμενων μέτρων. 

*Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν υπάρχει ουσιαστική μεταβολή ή εξέλιξη που να δικαιολογούσε τη συνεδρίαση των τεχνοκρατών ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας. Το ζήτημα των κόκκινων δανείων και οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας φαίνεται αυτή τη στιγμή ως το μεγάλο “αγκά... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.