.Τέλος ο Δέλλας, υπηρεσιακός ο Μανωλάς

*Τίτλοι τέλους για τον Τραϊανό Δέλλα μετά από 3 χρόνια, καθώς μετά τα όσα συνέβησαν και την έντονη συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να παραιτηθεί!* Ο Δέλλας ανέλαβε την ΑΕΚ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν 2012/13 όταν και η ομάδα υποβιβάστηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον επέλεξε για το νέο ξεκίνημα στην Γ’ εθνική. 

Εκτοτε ανέβασε την ομάδα στην Super League με πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ενώ φέτος άρχισαν τα πρώτα προβλήματα από την στελέχωση του ρόστερ της Ενωσης, τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές. Ο Δέλλας δεν είχε καλή συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κα... περισσότερα »

.Ψάχνουν ισοδύναμα 3,350 δισ. ευρώ, αλλιώς έρχονται σκληρότερα μέτρα

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Ευκλείδη Τσακαλώτου και των υπόλοιπων μελών του οικονομικού επιτελείου, που κάθονται από αύριο στο ίδιο τραπέζι με τους επικεφαλής του Κουαρτέτου, καθώς για να ανατρέψουν και να αποτρέψουν μέτρα που έχουν ήδη συμφωνηθεί θα πρέπει να βρουν κάτι... λιγότερο από 3,5 δισ. ευρώ. 

Ήδη από τον χειρισμό του θέματος με τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση γίνεται αντιληπτό ότι η αναζήτηση αξιόπιστων αντίμετρων αποδεικνύεται μάταιη. Ειδικότερα: · Η μείωση των συντελεστών στο 13% για τα σχολεία και στο 6% για τα φροντιστήρια -από 23%- ανοίγει μια «τρύπα» περίπου 150 εκατ. ε... περισσότερα »

.Κόντρα στη Βουλή στη συζήτηση του ν/σ για τα ΜΜΕ... Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση στη κυβέρνηση

Με τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ να υπεραμύνεται του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, λέγοντας ότι επιχειρεί να βάλει τάξη στο άναρχο τοπίο της ιδιωτικής τηλεόρασης και τον εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δηλώνει ότι « το νομοσχέδιο είναι διάτρητο και δημιουργεί έναν καναλάρχη υπουργό», αλλά και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης να ασκούν έντονη κριτική, η συζήτηση για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ ολοκληρώθηκε σε πρώτη συνεδρίαση επί της αρχής του. 

Ειδικότερα, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπυρίδων Λάππας σημείωσε ότι το νομοσχέδιο επιχειρεί να βάλει τάξη στο τοπίο της ιδιωτι...περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.