.Aπίστευτη δήλωση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΦΠΑ στα σχολεία δεν αφορά τους ψηφοφόρους μας!

*Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι κυβέρνηση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όλου του ελληνικού λαού. Όπως για παράδειγμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης ο οποίος μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε ότι το μέτρο δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ*. 

«Το πολιτικό κόστος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι, σε σχέση με το κοινό του, από τη δυσαρέσκεια των γονέων των παιδιών των ιδιωτικών σχολείων. Επομένως δεν έχει και κανένα λόγο να το πάρει πίσω», είπε ο βουλευτής στη γραμμή και του υπουργού Παιδείας. Ο Νίκος Φίλης δήλωσε σήμερα πως είναι... περισσότερα »

.Τα μέτρα που δυσκολεύουν τις συζητήσεις κυβέρνησης – κουαρτέτου

Ολοήμερη θα είναι την Τετάρτη η διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών, οι οποίοι θα μείνουν στην Αθήνα έως και την Παρασκευή, ενώ θα ανοίξει σχεδόν όλη η «βεντάλια» των ζητημάτων της συμφωνίας. 

Η τρόικα που έγινε κουαρτέτο βλέπει καθυστερήσεις στα προαπαιτούμενα πριν ακόμα ξεκινήσει η ουσιαστική αξιολόγηση που θα άνοιγε τον δρόμο για την καταβολή των 2 δισ. ευρώ. Εύλογη ανησυχία προκαλεί η αναβολή του σημερινού EuroWorking Group καθώς η Αθήνα έχει υλοποιήσει μόνο το 30% των 49 προαπαιτούμενων. Η διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο θα είναι σήμερα ολοήμ... περισσότερα »

.Γιατί νοικοκυριά και επιχειρήσεις σταμάτησαν να πληρώνουν φόρους

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» απειλεί για πρώτη φορά τον τελευταίο χρόνο την κυβέρνηση και την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, αφού τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα την κόπωση που έχει επέλθει στους φορολογούμενους. 

Η φοροδοτική ικανότητα της μεσαίας τάξης, αλλά ακόμη και των φτοχώτερων νοικοκυριών έχει εξαντληθεί, κάτι που αποτυπώνεται με σαφήνεια στα επίσημα στοιχεία που δείχνουν ότι οι Έλληνες, μόνο το Σεπτέμβριο, άφησαν απλήρωτους φόρους 1,5 δισ. ευρώ. Η μη πληρωμή φόρων και προστίμων - παλαιών και νέων - στο εννεάμηνο ξεπερνά συνολικά τα 80 δισ. ευρώ, ενώ μόλις έχει αρχίσει η αποστολή τω... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.