.Σεβασμός στον δημότη του Ζωγράφου !!!




ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Αγγελόπουλος έχει παρκάρει το εν λόγω αμάξι κάνοντας την προεκλογική διαφήμιση του στην διάβαση πεζών στην Ούλωφ Πάλμε και Λ. Παπάγου.

.«Ήμουν σε καλή κατάσταση και ήρθε το χρυσό»

Στην καλή κατάσταση που βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στάθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Σόποτ.

Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος τόνισε πως η επιτυχία ήρθε μετά από πολύ προσπάθεια και πως σε μια μεγάλη διοργάνωση δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Χαρακτήρισε σημαντικό το μετάλλιο για την Ελλάδα και έδωσε έμφαση στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στη Ζυρίχη.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε μετά τη μεγάλη προσπάθεια από μένα και τον προπονητή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όταν παίρνεις μέρος σε μια τέτοια διοργάνωση, δεν μπορείς να ξέρεις που θα σταματήσεις. Κάθε φορά προσπαθούμε για το καλύτερο.

Πολλές φορές πηγαίνεις σε ένα αγώνα σε καλή κατάσταση, όμως, τελικά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα ήθελες. Σήμερα, ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση κι έκανα ένα πολύ καλό αγώνα και, έτσι, ήρθε το αποτέλεσμα. Αυτό το μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό για τον ελληνικό στίβο και τη χώρα μου.

Είμαι σίγουρος πως έκανα χαρούμενος πολλούς Έλληνες με αυτή μου την εμφάνιση. Έχουμε μπροστά μας μια μακριά θερινή σεζόν, στην οποία θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

.Βενιζέλος: Να συνεχιστεί η προσπάθεια για τη συσπείρωση της Κεντροαριστεράς

«Η προσπάθεια για τη συσπείρωση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς πρέπει να συνεχιστεί», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην άτυπη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος, που συγκάλεσε ο ίδιος, στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης της «Ελιάς»,προκειμένου να συζητηθούν θέματα, σχετικά με τις Περιφέρειες και τις επικείμενες εκλογές. 

Στη συνεδρίαση, από την οποία απουσίασαν ένδεκα βουλευτές, (οκτώ ενημέρωσαν για την απουσία τους και τρεις δεν ενημέρωσαν) τέθηκε και θέμα ασυμβίβαστου, μεταξύ βουλευτικής ιδιότητας και συμμετοχής στο ευρωψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ κλίνει προς την άποψη ότι το ασυμβίβαστο πρέπει να ισχύσει, αλλά να προηγηθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Ο κ. Βενιζέλος, στην σύντομη ενημέρωσή του προς τους βουλευτές, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας τη θέση, που διατύπωσε, στη χθεσινή του ομιλία, σύμφωνα με την οποία μία δεύτερη αποτυχία της στρατηγικής εφόδου πρός την εξουσία, θα δημιουργήσει στον ΣΥΡΙΖΑ σοβαρά προβλήματα, καθώς όλα θα πρέπει «να ξαναγραφούν από την αρχή». 

Είπε, επίσης, ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει να μη καταλαβαίνει ότι στη συνείδηση των πολιτών δεν είναι απλά, μια αντιμνημονιακή δύναμη, αλλά μέρος της κρίσης του πολιτικού συστήματος.

Στη συζήτηση για τις Περιφέρειες φάνηκε ότι δεν έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα σχετικά με τις υποψηφιότητες στα Ιόνια Νησιά και τη Δυτική Μακεδονία, όπου αναζητούνται υποψήφιοι, ενώ δεν έχει κλείσει ούτε το θέμα της Πελοποννήσου και η υποστήριξη στον Π. Τατούλη δεν θεωρείται δεδομένη.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι: Απόστολος Κακλαμάνης, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Σαλτούρος, Μιχάλης Κασσής, Κώστας Τριαντάφυλλος, 'Αντζελα Γκερέκου, Αχμέτ Χατζηοσμάν και Φίλιππος Σαχινίδης, οι οποίοι ενημέρωσαν για την απουσία τους. Δεν ενημέρωσαν οι: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, Θάνος Μωραϊτης και Νίκος Σηφουνάκης. 

.Ντέρμπι οι ευρωεκλογές με πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική

Επανεκλέγονται Καμίνης και Σγουρός σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research Τα πολιτικά σκήπτρα στην περιφέρεια Αττικής, διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας, Κάπα Research, για το *«Βήμα της Κυριακής».* 

Ο νέος πολιτικός σχηματισμός "Το Ποτάμι" του Σταύρου Θεοδωράκη βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην Αττική και στην τρίτη στην Κεντρική Μακεδονία. Όσον αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η έρευνα δείχνει προβάδισμα Σγουρού, Καμίνη, Τζιτζικώστα και Μπουτάρη. Σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου γι... περισσότερα »

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.