.Εξελίξεις μετά το «κούρεμα» Βαρουφάκη: Ερχεται νομοσχέδιο με πακέτο μέτρων

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά το «ψαλίδισμα» των αρμοδιοτήτων του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς, όπως ανακοίνωσε το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών, η νέα ομάδα, υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο» συνεδρίασε για την προετοιμασία νομοσχεδίου με πακέτο μέτρων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ: 

«*Θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία νομοσχεδίου για την κωδικοποίηση των μεταρρυθμιστικών προτάσεων που περιέχει η «λίστα Βαρουφάκη» στο πλαίσιο της εξελισσόμενης διαπραγμάτευσης. 

**Τα άρθρα του νομοσχεδίου αφορούν: δημοσιονομικά ζητήματα, τη φορολογική διοίκηση, τις δημοπρασίες των τηλεοπτικών συχνοτ... περισσότερα »

.Ευθεία επίθεση Θεοχάρη στην κυβέρνηση: Οπως και στη χούντα, περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια από τα ξένα Μέσα

Για εθνολαϊκισμό και πρακτικές Κιμ Γιονγκ Ουν και Λουδοβίκου 14ου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεχάρης. «Μας λέτε συνέχεια ότι σας αγαπάει ο λαός. 

Στις δημοκρατίες δεν αγαπάει ο λαός τις κυβερνήσεις, στη δημοκρατία δεν υπάρχει αγάπη του λαού. Αγάπη έχει ο Τσάβες, ο Καντάφι, ο Κιμ Γιονκγ Ουν, ο Λουδοβίκος ο 14ος, που είναι ελέω Θεού και η Εβίτα Περόν» ανέφερε ο κ. Θεοχάρης. 

Συνεχίζοντας τόνισε ότι « Αυτοί χρειάζονται την αγάπη του λαού. Στις δημοκρατίες ψηφίσουμε με το μυαλό, με ανοιχτά αυτιά και τα μάτια και κλειστές τις καρχδιές». Ομως δεν έμεινε μόνο εκεί, ... περισσότερα »

.''Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ''...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε την «θερμή υποστήριξη» του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον βουλευτή του κόμματος, ...
Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος σε νέες του δηλώσεις τη Δευτέρα ανέφερε πως η κυβέρνηση εργάζεται «προς την προσπάθεια επίτευξης καλής συμφωνίας».

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει τη θερμή υποστήριξη μας», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε ότι οι θεσμοί εμμένουν στις αλλαγές σε μισθούς και συντάξεις με κεντρικό ζήτημα τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος.

«Δουλεύουμε προς την προσπάθεια επίτευξης καλής συμφωνίας», σημείωσε, ενώ την ίδια ώρα κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης για ταύτιση απόψεων με το Eurogroup και τους δανειστές.

«Θέλουν να κλείσουμε συμφωνία άμεσα, και εμείς το θέλουμε και όποιον κι αν ρωτήσεις το θέλει», είπε και πρόσθεσε πως «το θέμα είναι τι συμφωνία θέλουν να κλείσουμε».

.

.

ZOGRAFOU NEW POLIS ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ NEWS1 ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.